Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Marc Blockx

Prima verlopen, helemaal conform de afspraak. Snelle plaatsing zonder problemen .

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Gewoon prima, geen enkele opmerking.

Zeer vriendelijke communicatie aan de telefoon.
Correcte firma.
Vlotte werking.
Propere afwerking.

Correcte vriendelijke samenwerking.

Toon Franken

Zeer goed.

Proper werk, duidelijk nagekomen afspraken.

Goede begeleiding in toonzaal. Zeer professioneel tijdens opmeten en iedereen die we gesproken hebben in het proces was steeds even vriendelijk.

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Nvt

Zeer professioneel bedrijf.
Zeer vriendelijk en goed georganiseerd. Levert zeer goed werk.

Zeer goede communicatie. Plaatsing zeer goed gedaan. Gwn heel tevreden.

Voor mij is alles perfect verkopen. Geen verbetering te vinden. Bedankt !

Patrick coppens

Heel aangenaam. Afspraken werden correct nageleefd.
P glas staat voor ons als een bedrijf die kwaliteit en perfectie nastreven

Afspraken, levering en plaatsingsdatum werden behouden
Snelle offerte
Snel antwoord op mails, binnen de 24 uur telkens

Alles was goed

Van looy m.

Top bedrijf...p glas staat voor ons als
PERFECTIE....dank aan het ganse team voor
Ieder van u ....bedankt......een fijne vakantie
En graag tot een volgende ..... Top bedrijf...p glas staat voor ons als
PERFECTIE....dank aan het ganse team voor
Ieder van u ....bedankt......een fijne vakantie
En graag tot een volgende .....
Mvg.fam. van looy .

Glenn Vissers

Was proper achter gelaten.

Was inorde

Top

Correcte afsprakê

Bart

Zeer aangename samenwerking, propere afwerking

Niet direct