Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Borremans

Alles netjes achtergelaten goed werk afgeleverd zijn tevreden

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Alles

Hennus Els

Samenwerking verliep vlot. Onze globale indruk : top !

Advies en afspraken waren prima !

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Nihil

Peeters Walter

De 2 plaatsers hebben netjes gewerkt, ze hebben alles netjes afgewerkt en waren zeer vriendelijk. Ik heb 'begrepen' dat ze zeer graag bij jullie werken en plichtsbewust zijn ! Ik jan alleen... De 2 plaatsers hebben netjes gewerkt, ze hebben alles netjes afgewerkt en waren zeer vriendelijk. Ik heb 'begrepen' dat ze zeer graag bij jullie werken en plichtsbewust zijn ! Ik jan alleen zeggen : top !

zoals hierboven gezegd: zeer goed!

GEEN tips meer te geven. Doe zo verder! Binnenkort werken jullie 'internationaal.

Mertens

Offerte: alle vragen werden duidelijk en snel beantwoord.
Vriendelijke werknemers die alles netjes hebben achtergelaten.

Een voorkomen dat vertrouwen schept.

Heden geen verbeterpunten.

stipt op de afspraak

Prima ervaring

Komt beloftes na

van looy mario

Perfecte opvolging van bestelling,

snelle en propere plaatsing,

alles zeer vlot verlopen ,van begin tot afwerking.....
wij zijn zeer tevreden over de ganse lijn.

Croonenborghs

Afspraken vooraf zeer goed maar bij uitvoering minder

Correcte informatie

Bij wijzigingen sneller communiceren

Dirk Hermans

Perfect

Correcte firma die kwaliteit levert en onberispelijk plaatst.

lem

Correcte service, afspraken worden nageleefd. Een verademing t.o.v veel andere bedrijven.
Zeer vriendelijk personeel in de toonzaal( bazin) en bij plaatsing,

Communicatie via mail loopt perfect.

Alles perfect,