Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Vicki Tops

Snelle en degelijke service

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

snelle en degelijke service

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

nee

stien verwimp

Zeer positief

geven goed advies, komen hun afspraken na en reageren zeer snel

verder doen zoals je bezig bent

Thuisverzorging Rita Nuyts BVBA

Positief

plaatsingsdatum was zoals afgesproken

Alg. Schilder -en interieurwerken Joris D'haemer

Hele fijne mensen, zeer netjes net zoals onze klanten het wenste.

Bestellingen niet meer uit het oog verliezen ;-)

Luc

Vlotte communicatie en duidelijke afspraken met goed geïinformeerde personen.

Jerry Gielis

Moeilijke constructie perfect uitgevoerd en steeds volgens de afgesproken planning. Tevens zeer secuur in de afwerking zodat het eindresultaat onze stoutste verwachtingen overtreft. Vakmanschap is... Moeilijke constructie perfect uitgevoerd en steeds volgens de afgesproken planning. Tevens zeer secuur in de afwerking zodat het eindresultaat onze stoutste verwachtingen overtreft. Vakmanschap is meesterschap --> Pglas!

Volgens planning; zeer secure afwerking; vakmanschap

Carl Maes

Positief. Telefonisch contact opgenomen en probleem beschreven. Men wist meteen wat het probleem was en welke oplossing er was. Datum gepland en techniekers waren stipt op de afspraak.

neen

Ise Van Geirt

Correcte servie.

- Afspraken zouden beter kunnen ingepland worden met een iets specifieker tijdstip. Nu werd dit niet meegegeven of kon dit niet wanneer dit ons beste uitkwam. Als we dan zeiden dat we er probeerden... - Afspraken zouden beter kunnen ingepland worden met een iets specifieker tijdstip. Nu werd dit niet meegegeven of kon dit niet wanneer dit ons beste uitkwam. Als we dan zeiden dat we er probeerden te zijn rond dat tijdstip zei de installateur "dat hij niet graag wacht" maar dat geldt uiteraard ook in de omgekeerde richting.

Heel mooi resultaat!!

Jurgen

Dit bedrijf levert goede kwaliteit en ze geven goede uitleg.personeel is vriendelijk.