Wij komen zeker terug.
Dank u wel Roompot 🌷

Sofie Coopmans

Mooi park en fijne communicatie bij de reservering.

Jammer dat er zoveel Engelstaligen bediening is. Verder een heel aangenaam verblijf gehad.

Huub Konings

Tevreden over alles

Verzorgd verblijf in mooie en rustige omgeving. Nabijheid van de zee en de aangename sfeer van het restaurant waren heel erg goed. Werkpuntje is de grondigheid van het poetsen, vooral in de... Verzorgd verblijf in mooie en rustige omgeving. Nabijheid van de zee en de aangename sfeer van het restaurant waren heel erg goed. Werkpuntje is de grondigheid van het poetsen, vooral in de badkamer. De badkamerkraan van de douch zat vol onder de aangekoekte zeep. Misschien de kuisploeg ook even attent maken om onder de bedden te stofzuigen.

Kitty Dauchy

Leuk vakantiepark! Leuke locatie, zeker met een hond!

Anke Jacobs

Het huisje was prachtig, de faciliteiten waren prachtig qua uitzicht en spelmogelijkheden. Maar een veel te klein aanbod voor zo´n groot park. We hebben ons op een bepaald moment heel onveilig... Het huisje was prachtig, de faciliteiten waren prachtig qua uitzicht en spelmogelijkheden. Maar een veel te klein aanbod voor zo´n groot park. We hebben ons op een bepaald moment heel onveilig gevoeld in het zwembad door het te veel aan volk. We zijn er dan ook vroegtijdig weer uitgegaan tot grote frustratie van onze kids.

Heel mooi park op een superligging. Geweldig voor kinderen. De vaatwasmachine in ons huisje was wel stuk. Bijbetalen voor zonnebedden of een loungeset vind ik ook overdreven, 2 jaar geleden was dit... Heel mooi park op een superligging. Geweldig voor kinderen. De vaatwasmachine in ons huisje was wel stuk. Bijbetalen voor zonnebedden of een loungeset vind ik ook overdreven, 2 jaar geleden was dit nog ingebrepen. Al bij al een heerlijke vakantieplek aan de kust van Zeeland.

Zeer aangenaam verblijf, ruim en mooi onderhouden park. Veel groen, propere en rustige omgeving. Leuke ligging met tal van activiteiten. Aanrader!

Zeer rustig en goed gelegen park. Villa is aangenaam. Huisjes dienen beter gepoetst te worden. Meubilair dat beschadigd is, vervangen jullie ook beter. We huurden een luxe villa maar dat level... Zeer rustig en goed gelegen park. Villa is aangenaam. Huisjes dienen beter gepoetst te worden. Meubilair dat beschadigd is, vervangen jullie ook beter. We huurden een luxe villa maar dat level van inrichten mag hoger dit is meer een standaard inrichting.