Een ontzorgde weekendje weg waarbij we heel tevreden zijn over de vriendelijkheid van het personeel. Ook de bedden waren boven verwachting en de keuken bijna compleet (waar was die koffiepot). Een...Een ontzorgde weekendje weg waarbij we heel tevreden zijn over de vriendelijkheid van het personeel. Ook de bedden waren boven verwachting en de keuken bijna compleet (waar was die koffiepot). Een positieve ervaring rijker.
Super mooi en rustig park, zeker omdat het zo groot is. Goede ligging tov zee. Een groter zwembad, zou bij slecht weer toch leuk zijn. De schoonmaak kan veel beter. Het was mooi weer...Super mooi en rustig park, zeker omdat het zo groot is. Goede ligging tov zee. Een groter zwembad, zou bij slecht weer toch leuk zijn. De schoonmaak kan veel beter. Het was mooi weer en terras was vuil, tuinmeubelen kon je niet op zitten. De koffiezet was niet proper gemaakt. De vloer was niet echt proper..
Maja Peleman
Locatie is fantastisch,op loopafstand van het strand.
Caroline van Uytven
Super mooi, rustig park, terug naar basis met wandelen, fietsen, bossen, familie, ... Moderne mooie houten inrichting, echt zeer leuk geweest. Pluim voor toffe, gastvrij personeel. Super mooi, rustig park, terug naar basis met wandelen, fietsen, bossen, familie, ... Moderne mooie houten inrichting, echt zeer leuk geweest. Pluim voor toffe, gastvrij personeel. Komen terug...
Al jarenlang Roompot bezoeker en ook al zijn de kinderen doorheen de jaren gegroeid en Koos al een beetje ontgroeid, Roompot biedt plezier voor elke leeftijd! :-)
Chris Hoobergs
Wij zijn een week gekomen naar dit park en het is ruim opgezet voor elk wat wils,het zwembad wat een hit hier... we komen zeker terug! de huisjes zijn goed ingericht(basic) en proper...
Wat meer informatie mbt de omleiding en wegenwerken waren handig geweest. We hebben wel aantal keer wat last ondervonden om tot het park te geraken.
Mooi en rustig park ondanks de grootte. Alles in orde. Mooie ligging vlakbij het strand.
We miste wel een ruimer aanbod aan tv zenders, er waren bijvoorbeeld weinig kinderzenders of...Wij hadden een super verblijf. Mooi huisje, prachtig park aan de kust, rustig gelegen.
We miste wel een ruimer aanbod aan tv zenders, er waren bijvoorbeeld weinig kinderzenders of Belgische tv zenders.
Heerlijk weekendje gehad! Super huisje, piekfijn in orde!