Het was voor ons weer ‘thuiskomen’ . Onthaasten en tijd maken om met de eigen- en schoonkinderen bij te praten.
Genieten van een wandelingetje en een uitstapje…meer moet dat niet zijn…

Voor de eerste keer in Roompot superleuk. Vond het enorm positief dat er steeds animatie voorzien wordt, zelfs op gewone dagen en niet enkel in schoolvakanties

Marc Anno

Al 3 jaar en al 3 jaar kunnen genieten van het park en de kinderen en kleinkinderen in de rust en de omgeving

Franca Gerris

Heerlijk genoten van een weekendje weg!
Komen met veel plezier terug naar dit mooie park, gelegen op een prachtlocatie.

Heel aangenaam park, netjes en verzorgd; de villa is comfortabel. Klein puntje van kritiek: sommige lakens waren gescheurd, komt niet zo verzorgd over.

Joris H.A. Pinseel

We hebben zeker genoten van het verblijf in Roompot. Voor ons was het enkel bedoeld als uitvalsbasis naar de omliggende natuurgebieden en stranden om te genieten van natuur, landschap en fauna en... We hebben zeker genoten van het verblijf in Roompot. Voor ons was het enkel bedoeld als uitvalsbasis naar de omliggende natuurgebieden en stranden om te genieten van natuur, landschap en fauna en flora. Het huisje was enkel bedoeld als rust- en verblijfplaats.

Waarom geen laat vertrek met een min extra te betalen

met asci-kaart reserveren met camper niet mogelijk

We hebben een rustige, leuke week gehad. We komen zeker terug, maar dan meer naar de zomerperiode of najaar.
Dank aan Marianne voor de ontvangst, ze doet het super.

Wij verbleven hier omdat ons huis nog niet af was en we hebben ervan genoten.

Ramses Rolus

We waren heel erg verrast door het park! De medewerkers waren altijd zeer vriendelijk. Ook de toegankelijkheid van de kids club werd zeer gesmaakt! Het park straalde ook een zeer rustige en... We waren heel erg verrast door het park! De medewerkers waren altijd zeer vriendelijk. Ook de toegankelijkheid van de kids club werd zeer gesmaakt! Het park straalde ook een zeer rustige en gezellige sfeer uit!