Hendrik De Bruycker

We hebben er, zoals de vorige keer, enorm genoten van onze midweek en is zeker voor herhaling vatbaar.

Het is daar heel rustig
een rustig omgeving
goede ligging
ben nu al 2 x geweest
en had geen zin om terug naar huis te gaan

Gino

Rust en kalmte, wat een verbetering na de renovatie

Gezellig en ontspannend

Mooi park met een heerlijke zee-sfeer en uitstraling . Veel groen, rustig gelegen .
Af en toe wat meer aandacht voor het onderhoud van materialen zou mogen, maar proper en gezellig is het zeker wel !

Linda Poppe

Mooi onderhouden park zeer rustig en mooie accomedaties

Sofie Cleiren

Fijne ontdekking, leuke locatie en mooi park

Weerterbergen is een gezellig park, met heel wat leuke voorzieningen voor kinderen. Het park is ook volledig autovrij, dit maakt het heel aangenaam, vooral voor de kinderen! Ons huisje was proper en... Weerterbergen is een gezellig park, met heel wat leuke voorzieningen voor kinderen. Het park is ook volledig autovrij, dit maakt het heel aangenaam, vooral voor de kinderen! Ons huisje was proper en verzorgd, met een ruime living en ruime slaapkamers. Maar de badkamer was echt veel te klein voor 6 personen. Maar 1 lavabo en amper plaats om in de badkamer te staan. In de pizzeria zijn we heel vriendelijk ontvangen en hebben we zeer goed gegeten. Ook in de snackbar waren we aangenaam verrast! De glow in the dark minigolf is een echte aanrader! We hebben hier een aangenaam verblijf gehad!

Mooi park, maar er ligt echt wel veel hondenstront langs de wandelpaden… Ons huisje was ruim en goed ingericht, maar het was echt niet grondig schoon gemaakt we vonden nog papiertjes en zelfs een... Mooi park, maar er ligt echt wel veel hondenstront langs de wandelpaden… Ons huisje was ruim en goed ingericht, maar het was echt niet grondig schoon gemaakt we vonden nog papiertjes en zelfs een luier van de vorige bezoekers