Luc Baekelmans

Mooi en rustig park, dicht bij Belgie gelegen. Aankomstuur (16u) vonden we wat laat.. liever wat vroeger de mogelijkheid geven om binnen te komen. Wij hadden een chalet voor 6 personen, dat zou wat... Mooi en rustig park, dicht bij Belgie gelegen. Aankomstuur (16u) vonden we wat laat.. liever wat vroeger de mogelijkheid geven om binnen te komen. Wij hadden een chalet voor 6 personen, dat zou wat klein zijn voor 6 volwassen personen, voor 4 maximum. Plant (plastiek) stond in de weg en hoefde echt niet. Verwarming (via airco) werkte uitstekend ! Bedden waren goed. Wifi was heel goed en zenderkeuze op TV ook uitgebreid en voldoende. Genoeg parking dichtbij de chalet. Zwembad was wel wat te klein (goed voor kleine kinderen). We komen zeker nog eens terug.

Viviane Martin

Net park, verzorgde huisjes . Restaurant mooi , maar te druk .En te duur.

Het was onze eerste Roompot ervaring maar zeker niet de laatste.
Het park en de huizen zijn zeer mooi, de faciliteiten zijn een meerwaarde en de ligging van dit park is top

Was leuk daar te zijn in deze nieuwe woningen, ze stralen rust en zijn zeer netjes.
een aanrader
doe zo verder

Net huisje, mooi ingericht.

Veel faciliteiten voor kinderen.

Heel mooi park , mooi huisje maar privacy kan beter.

An Hermans

Mooi, rustig park in een prachtige omgeving. De bus die voor het vakantiepark richting Amsterdam vertrekt, is een groot pluspunt. Vlotte verbindingen.

Een aanrader qua ligging en vakantieverblijven.
Ook de vriendelijkheid van de medewerkers is top.

Wel jammer dat je in het restaurant s middags geen slaatjes kan eten.
Een aanrader qua ligging en vakantieverblijven.
Ook de vriendelijkheid van de medewerkers is top.

Wel jammer dat je in het restaurant s middags geen slaatjes kan eten.

We komen zeker terug!

Sofie Schyvens

Heerlijke rust, vriendelijkheid, comfort!

Sven Somers

Enige minpunt is dat er precies te veel chloor in het zwembad zat , last van de ogen , zelfs als we er gewoon zaten in de stoelen .
Voor de rest alles in orde .