Naomi De Coster

Ik vond het zeer jammer dat we niet op voorhand verwittigd werden over de sluiting van het zwembad.
We konden wel 15km verderop naar het zwembad, maar dit pas na het zelf uit te pluizen en ook pas na 13u. Geen vergoeding of andere tegemoetkoming. Zelfs in deze bevraging werd het topic zwembad doodgezwegen.

Rudy Ponnet

Uitstekende bungalow

Kleinschalig dorpje vakantiehuizen in de duinen, vlakbij het strand. Fris windje op het strand , ideaal voor een wandeling met het gezin.

Leuke vakantie gehad. Wel was er niet gestofzuigd en de kussens op de zetel waren vol hondenhaar.

Johan

Ideale uitvalsbasis om al het groen en de gezelligheid van Limburg te ontdekken.

Mooie natuur, authentiek park

Leuk familieweekend met de hondjes.

Simon Devoldere

Het was een RoomTOP-weekend!

Pascale Anseeuw

Wij waren heel tevreden over de grootte van het huis en de accomodatie en uitrusting voor onze grote familie
Zoals genoeg badkamers, wc’s, ovens, vaatwassers….

Het was een aangenaam verblijf in Kijkduin. Dichtbij het strand en de stad.
Het was een aangenaam verblijf in Kijkduin. Dichtbij het strand en de stad.
Het zwembad was na 3 dagen niet meer beschikbaar door problemen met de chloor. Maar we kregen een tegoedbon om te minigolfen.
Huisje was voldoende ruim voor 4 personen. Ik miste een degelijke pan om vlees te bakken.