Een super aanrader is de gourmet schotel . Super lekker en zeer verzorgd . Het park is echt een aanrader om eens een rustig weekje , weekend of midweek te verblijven . Het personeel is super...Een super aanrader is de gourmet schotel . Super lekker en zeer verzorgd . Het park is echt een aanrader om eens een rustig weekje , weekend of midweek te verblijven . Het personeel is super vriendelijk en staat onmiddelijk paraat met veel kennis . Het park is zeer netjes en de huisjes zeer proper . De huisjes zijn ook mooi en praktisch ingericht . dus zeker een aanrader .
Lutgart Palmaerts
De Veerse Kreek is een zeer mooi, goed gelegen en mooi onderhouden park! Zeer aangenaam om te verblijven!
Beter meegevallen dan gewacht, een erg leuke inrichting van het huisje! zeker voor herhaling dus
Veronique Thys
Er is weinig aanbod voor kinderen buiten speeltuin en zwembad
Rust, vriendelijke medewerkers, perfect gelegen voor wandelingen in het mooie Limburg. Bij aankomst gewoon doorrijden naar je huisje met code om binnen te geraken. Een aperitief gedronken in het...Rust, vriendelijke medewerkers, perfect gelegen voor wandelingen in het mooie Limburg. Bij aankomst gewoon doorrijden naar je huisje met code om binnen te geraken. Een aperitief gedronken in het restaurant met super bediening. Een aanrader!
Jan Peelman
Het is een geweldig park. We hadden een 10 persoons woning en die was super ruim en gezellig. 1 minpunt weliswaar… het duurt erg lang om de woning op temperatuur te krijgen. Bij aankomst om 16u...Het is een geweldig park. We hadden een 10 persoons woning en die was super ruim en gezellig. 1 minpunt weliswaar… het duurt erg lang om de woning op temperatuur te krijgen. Bij aankomst om 16u nauwelijks 14 graden. Het duurde tot 21 uur om 21 graden te bereiken. Gelukkig bleef het lekker warm de dagen nadien. We hebben al bij al een leuk verblijf gehad. Zonder het verwarminsprobleem was het een 10 geweest ipv een 9 :-)
Een top-park! Wij komen zeker een 3de keer terug!
Guy Gerkens
Altijd aangenaaam verblijf maar spiitig dat men de woning pas om 4 uur mag binnentreden .
Martin
Behulpzaam en vriendelijk personeel die hun job kennen.
Heel fijn park! Rustgevend en prachtige lodges, tuin netjes onderhouden…