Heel vriendelijke medewerkers! Melding gedaan dat chauffage / warm water niet werkte.. Nog geen 10seconden later stond er iemand om dit te herstellen. Mooie, propere huisjes.Heel vriendelijke medewerkers! Melding gedaan dat chauffage / warm water niet werkte.. Nog geen 10seconden later stond er iemand om dit te herstellen. Mooie, propere huisjes. Supermarkt in het park is wel klein en bakkerij is snel uitverkocht. Aanrader: bestel via formulier de dag ervoor. Lekkere frietjes!
Fijn verblijf in mooi huisje
Francis Wellens
Alles was goed, mooi uitzicht op de haven
Soraya Ruymbeek
Was tip top in orde en super vriendelijke mensen
Zeer mooi park met schitterende ligging. Vakantiewoning zeer goed ingericht ennetjes en proper.
Dimitri Van Severen
Zeker een aanrader!
Mia Joukes
Maar 1 opmerking….. graag een verduisterend gordijn in de woonkamer….. van het moment dat je licht moet aansteken zit je letterlijk en figuurlijk open en bloot…… geen enkele mogelijkheid om af te...Maar 1 opmerking….. graag een verduisterend gordijn in de woonkamer….. van het moment dat je licht moet aansteken zit je letterlijk en figuurlijk open en bloot…… geen enkele mogelijkheid om af te schermen….dit belemmert wel de privacy.
Mooi gelegen maat jammer dat er geenanimatie is voor volwassenen
voor...Ondanks het cijfer heb ik toch enkele opmerkingen. de bedden waren niet opgemaakt ondanks het pakket dat ik genomen had. ook kwamen we geregeld mieren tegen in het huisje.