Heel fijne ervaring, net als vorige keer. Ligging van het park, vlak aan zee, een groot pluspunt.
Tuinonderhoud (Duinzicht) laat te wensen over. Onkruid tiert welig.
Rudy van Daele
Beste, Sommige huisjes zijn toch wel veel veroudert en dienen een deftige opknapbeurt te krijgen. Directie en medewerkers zijn zeer goed en gemakkelijk aanspreekbaar. Zoals na elke vakantie die...Beste, Sommige huisjes zijn toch wel veel veroudert en dienen een deftige opknapbeurt te krijgen. Directie en medewerkers zijn zeer goed en gemakkelijk aanspreekbaar. Zoals na elke vakantie die we toch regelmatig doen op de Schaapskooi is het steeds wederkerig het late aankomstuur. Zeker in de wintermaanden is 16.00 uur belachelijk laat want het is bijna donker. Maar iedereen klaagt erover en er gebeurt toch niets. Heeft het nog zin om te vermelden. Toch komen we er graag want ik vind het één van de mooiste Roompotparken. Vele groeten Van Daele Rudy
Elke Eestermans
We hebben een heel leuk verblijf gehad. Huisje was heel proper. De inrichting voldeed, enkel mankeerden we een broodrooster. De bedden waren ok, maar de kussens zouden vervangen mogen worden. De...We hebben een heel leuk verblijf gehad. Huisje was heel proper. De inrichting voldeed, enkel mankeerden we een broodrooster. De bedden waren ok, maar de kussens zouden vervangen mogen worden. De huisjes liggen dicht bij elkaar, maar toch heb je voldoende privacy. Wij hebben enorm van ons verblijf genoten en komen volgend jaar zeker terug!
Bedankt. Sfeer, gezelligheid, natuur en rust is top.
Sienaert John
Veel groen. Rust. Ideaal om te wandelen.
Pieter-Jan De Ceuleneer
Zeker voor herhaling vatbaar!
Prima verblijf gehad in een aangename omgeving en leuk huisje
Sofie Meyvis
Fijne vakantie gehad: perfect gelegen met een degelijk en net indoor zwembad. Heel wat speelmogelijkheden voor kleine kinderen. Jammer dat je pas vanaf 8u de broodjes kan gaan ophalen en dat er...Fijne vakantie gehad: perfect gelegen met een degelijk en net indoor zwembad. Heel wat speelmogelijkheden voor kleine kinderen. Jammer dat je pas vanaf 8u de broodjes kan gaan ophalen en dat er eigenlijk ook maar 1 echte kinderactiviteit is die dan nog in de namiddag plaatsvindt. Jonge kinderen zijn vaak al vroeg wakker.
Wij hebben genoten van ons verblijf, de rust afgewisseld met de activiteiten mogelijkheid was super. Ik was er met een vriendin en 2 van mijn kleinkinderen, ideeën heeft zich op zijn eigen manier...Wij hebben genoten van ons verblijf, de rust afgewisseld met de activiteiten mogelijkheid was super. Ik was er met een vriendin en 2 van mijn kleinkinderen, ideeën heeft zich op zijn eigen manier kunnen vermaken.
Ons verblijf was zeer leuk, Graag hadden een gewoon koffiezet apparaat gehad.