Vicky Meganck

We hebben een hele week heerlijk kunnen vertoeven bij jullie, een supermooie plek waar je heerlijk tot rust kan komen. Enkel jammer dat het huisje niet zo heel proper werd achtergelaten door de... We hebben een hele week heerlijk kunnen vertoeven bij jullie, een supermooie plek waar je heerlijk tot rust kan komen. Enkel jammer dat het huisje niet zo heel proper werd achtergelaten door de vorige huurders en dat de ramen echt heel vuil waren. Verder hebben we het hartstikke naar ons zin gehad en hopen we snel weer eens langs te komen (mocht het financieel haalbaar zijn voor ons). Supervriendelijk personeel 🥰

Super locatie, vriendelijk personeel, leuke huisjes (helaas slecht onderhouden, niet goed gepoetst maar wij kunnen daar wel tegen). Veel te doen, leuk animatieprogramma. Wij komen zeker terug.

We vonden dit park een zeer kindvriendelijk park. Zeer goed onderhouden en vriendelijke medewerkers.

Wel adviseren we om op de babykamer een klein vuilbakje te voorzien voor de pampers in te doen.

Een plaats dichtbij de chalet zou handig zijn.

Jammer dat de tv niet werkte maar hiervoor werden we gecompenceerd.

Het zwembad voornamelijk babybad was niet zo proper.

Bij het fietsverhuur hebben ze ons goed geholpen wanneer we een lekke buggyband hadden.

Didier De Raeve

Mooi, rustig, vriendelijk en lekker eten doe zo verder

Altijd leuk terugkomen al vele jaren. Iedereen is er zeer vriendelijk en gastvrij.

Hubert Biesmans

Prachtige ligging en kindvriendelijk

Annick Van Hooydonck

Wij hebben een top vakantie gehad , en komen met plezier terug naar hier

Wesley Bogaert

Ga zener nog eens terug komen, mooie plek en omgeving

Tom Roos

Het was weer een tof visweekend we waren hier al voor de vierde keer

Zeer leuk verblijf