Spijtig jullie op elke foto en film de 3 buiten zwembaden laten zien ,maar dat niet toegelaten is voor kinderen en dan nog betalend is ook
Stephanie Seminck
Kleinschalig park, fantastisch huisje aan het water, leuke plek om te spelen, zwemmen. Leuke omgeving en naburige dorpjes, fiets is aangeraden,
Voor ons was het de eerste keer en is ons heel goed meegevallen, ons kleinkind was mee en zou direct terug willen komen. Vriendelijke medewerkers de schoonmaak van het huisje wel wat beter. De...Voor ons was het de eerste keer en is ons heel goed meegevallen, ons kleinkind was mee en zou direct terug willen komen. Vriendelijke medewerkers de schoonmaak van het huisje wel wat beter. De rest van het park tip top oké.
Fijne vakantie, nette accomodatie. prachtig zwembad (zeer netjes) We missen alleen een speeltuin buiten op het terras waar ook kleinere kinderen kunnen spelen terwijl mama en papa iets kunnen...Fijne vakantie, nette accomodatie. prachtig zwembad (zeer netjes) We missen alleen een speeltuin buiten op het terras waar ook kleinere kinderen kunnen spelen terwijl mama en papa iets kunnen drinken. Prachtige ligging. Personeel deed erg zijn best om ook onze dochter met zware huisstofmijtallergie een fijne vakantie te ezorgen. Dankjewel! We komen zeker nog eens terug. We hadden een leuke vakantie!
Greet Verbeemen-Janssens
Voor herhaling vatbaar..;Misschien tot volgend jaar. We komen met ons gezin reeds verscheidene jaren op Roompotvakantie.
Veronique Geiregat
Het was heel aangenaam verblijf en mooie ligging en rustig. En zoals ik al zei waterattracties voor zien buiten aan de vijver en vooral de vriendelijkheid van het personeel
Voldoende speelvoorzieningen. Speeltuintjes zijn veilig en goed onderhouden
Gezellige sfeer en prachtige ligging!
Fijne ontspannen vakantieplek om met zowel kinderen als volwassenen te vertoeven. Zwembad super bij minder goed weer. De luxe-items (sauna/warmtestraler terras) gaven net dat fijne extra...Fijne ontspannen vakantieplek om met zowel kinderen als volwassenen te vertoeven. Zwembad super bij minder goed weer. De luxe-items (sauna/warmtestraler terras) gaven net dat fijne extra vakantiegevoel. min-punt verwelkoming : bij aankomst moeten stofzuigen omdat er veel hondenharen lagen op vloer/trap/vensterbanken.
We hebben hier een geweldig verblijf gehad. Het huisje was proper en voorzien van alle comfort. De optie voor tuinomheining rondom het terras was heel praktisch om rustig met de hond te kunnen...We hebben hier een geweldig verblijf gehad. Het huisje was proper en voorzien van alle comfort. De optie voor tuinomheining rondom het terras was heel praktisch om rustig met de hond te kunnen zitten. Zelfs in het restaurant was onze hond welkom. We hebben hier 2 avonden op rij ook heel lekker gegeten. De medewerkers aan de service point waren heel vriendelijk en hebben ons heel goed geholpen! Wij komen zeker nog eens terug in de toekomst!