Netjes, veilig en proper. Men voelt zich direct thuis in alle comfort.
Bram Mollemans
Het park ligt vlak aan de Schelde en Zee, dus bij goed weer ideaal voor op het strand te spelen. Bij minder goed weer is de binnenspeeltuin en het zwembad een plus punt.
Stijn Bevernage
We zijn met onze 2 kindjes van 3 en 4 jaar twee weekjes in Roompot verbleven. De kindjes vonden het fantastisch. Op regenachtige dagen konden we de binnenspeeltuin gebruiken. Je had er absoluut geen...We zijn met onze 2 kindjes van 3 en 4 jaar twee weekjes in Roompot verbleven. De kindjes vonden het fantastisch. Op regenachtige dagen konden we de binnenspeeltuin gebruiken. Je had er absoluut geen benauwd gevoel, hoewel de akoestiek soms wat beter kan als meerdere kindjes beginnen te gillen. De gratis activiteiten met Koos waren ook leuk. We hebben geen betalende activiteiten mee gedaan, gezien deze nog wat te moeilijk zijn voor onze kindjes.
We hebben ook 2x de themabuffetten geprobeerd. Onze kindjes vonden het kinderbuffet en de soft-ijs wel heel leuk en lekker. Als volwassene waren we wel een beetje teleurgesteld. De gerechten waren niet authentiek genoeg vonden wij. Hier zouden jullie meer uit kunnen halen.
We zijn op aanraden van Roompot brochure/flyer ook een dagje Eindhoven gaan doen, maar we vonden Roermond veel mooier en leuker. Eigenaardig dat dit stadje niet in de brochure stond.
Wel een geslaagde familievakantie gehad met voldoende afwisseling tussen waterpret, speeltuinpret en uitstapjes in de buurt.
Een oase van rust en natuur, met een culinair genot van de gerechten in het restaurant.
Kevin Van Brabandt
We hebben een fantastische vakantie achter de rug. Dankzij een prachtig huis, de kids club en de kindervoorzieningen waren met onze 2 kindjes een schot in de roos. Als ouders genoten we van de...We hebben een fantastische vakantie achter de rug. Dankzij een prachtig huis, de kids club en de kindervoorzieningen waren met onze 2 kindjes een schot in de roos. Als ouders genoten we van de ligging, de rust en alle medewerkers waren heel vriendelijk. Van het onthaal, kids club, poets, winkel.Dankjewel we komen zeker terug!
Medewerkers waren steeds erg vriendelijk en het huisje was mooi en goed onderhouden. Fijn terrad en veel privacy. Een goed bewegwijzering en veel randanimatie is fijn voor de kinderen.
Kestelyn Peter
Je komt er echt tot rust, we hebben met volle teugen genoten !
Fijne vakantie gehad, rustige buurt , kortbij zee en veel recrreatiemogelijkheden wandelen, strand, ....
Veerle Bossuyt
Komen al jaren naar het resort, eigenlijk heel best tevreden !