Martin Buyse

Het is een proper, gezellig valantiepark waar dieren welkom zijn. De huisjes zijn aan de kleine kant, zeker de living. De kamer naar boven is met een steile trap, maar die is wel ruim. Spijtig... Het is een proper, gezellig valantiepark waar dieren welkom zijn. De huisjes zijn aan de kleine kant, zeker de living. De kamer naar boven is met een steile trap, maar die is wel ruim. Spijtig genoeg hangt er daar geen airco. Het was ontzettend warm boven in vergelijking met de benedenverdieping.

Fijne vakantie gehad met de kleinkinderen, ze hebben zich heel goed geamuseerd en willen nog eens terug gaan.

Els de Smet

Het park en de mensen waren top enkel de huisje zelf was zeer slecht onderhouden en veel last van ongedierte zelf na tussenkomst van de techniekers bleef de last. We zouden nog wel willen komen maar... Het park en de mensen waren top enkel de huisje zelf was zeer slecht onderhouden en veel last van ongedierte zelf na tussenkomst van de techniekers bleef de last. We zouden nog wel willen komen maar we twijfelen echt over de huis zelf dit was een grote domper voor mij persoonlijk

Overheerlijk WE in een prachtig decor, topbedden. Alles was af en zeer vriendelijk onthaal.

De kinderen zijn van de eerste tot laatste minuut van het verblijf enthousiast. Ze vervelen zich geen seconde. Dit zorgt voor de ouders voor een echt vakantiegevoel en rust!

Heel aangename vakantie in een prachtige groene omgeving met vriendelijke medewerkers. Genoten en laten mond aan mond reclame zijn werk doen. Restaurant is prijs/kwaliteit nog niet helemaal in... Heel aangename vakantie in een prachtige groene omgeving met vriendelijke medewerkers. Genoten en laten mond aan mond reclame zijn werk doen. Restaurant is prijs/kwaliteit nog niet helemaal in verhouding. Uitbreiding van kaart, kindvriendelijk menu en kwalitatief betere hapjes/tapas is eventueel een tip. Idem voor aanbod tearoom in de namiddag.

Bedankt voor de fijne vakantie!

We hebben enorm genoten van onze vakantie in Nieuwvliet-Bad. Het huisje was rustig gelegen en van alle comfort voorzien. De kids hebben zich prima vermaakt in het zwembad en op het strand.

Leuke en goede locatie! Enkel was onze stacaravan heel vuil. Wij hebben zelf eerst kunnen kuisen voor we er al onze dingen er konden inzetten. wij hebben veel spinnenwebben en spinnen zelf moeten... Leuke en goede locatie! Enkel was onze stacaravan heel vuil. Wij hebben zelf eerst kunnen kuisen voor we er al onze dingen er konden inzetten. wij hebben veel spinnenwebben en spinnen zelf moeten wegdoen. badkamer was ook niet al te proper. De camping zelf was wel top! heel vriendelijk personeel. locatie aan het strand heel handig.

We hebben gewandeld, gefietst en genoten van ons verblijf en zeker voor herhaling vatbaar