Hoe tevreden bent u met de traplift
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de technieker ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

martin luca

We zijn zeer te vreden met onze traplift, zeker martine, zonder zou ze de trap niet op kunnen. Dank u wel tkh en zeker werner

Mark Ackaert

Alle stappen in het procces die nodig zijn om een traplift aan te schaffen, zijn even uitstekend. Het begint bij de verkoper/opmeter. Werner kent zijn vak perfect (zowel verkopen als opmeten!)... Alle stappen in het procces die nodig zijn om een traplift aan te schaffen, zijn even uitstekend. Het begint bij de verkoper/opmeter. Werner kent zijn vak perfect (zowel verkopen als opmeten!) Tijdens het nuttigen van een kopje koffie met een wolkje melk (geen suiker) legt hij als een volleerde kleuterjuf a.an ons, kleuters op gebied van traplifen, het hoe en wat uit van een traplift. Zonder aandringen. We blijven vrij de firma TK te negeren , maar dan missen we wel de beste traplift . We voelen ons gecharmeerd met zijn waardering van de koffie en gaan akkoord. We hebben het ons niet beklaagd. Alles verliep op wieltjes, even soepel als de lift zelf. Ik mis wel een sneltrapje vlugger.

Beste meneer Ackaert,
Hartelijk bedankt voor deze score en uw mooie woorden. We geven het compliment door aan onze vertegenwoordiger Werner.
Spijtig genoeg kan de traplift niet sneller...
Beste meneer Ackaert,
Spijtig genoeg kan de traplift niet sneller ingesteld worden, de snelheid is namelijk wettelijk vastgelegd.
We hopen dat u nog zeer lang kunt genieten van uw traplift!

Angelique

Door Larry Moens een hele duidelijk en uitgebreide uitleg gekregen over de traplift. Levering en plaatsing correct verlopen.

Beste,
Hartelijk bedankt voor deze mooie score en de complimenten naar onze verkoper. We wensen u veel plezier met uw nieuwe traplift.

Paule Alen & Claude Dekrom

Solution parfaitement adaptée à mon habitation. Service très réactif. Grégory nous a très bien conseillé et a réalisé les mesures en temps record. Tout a été très vite pour la livraison et le... Solution parfaitement adaptée à mon habitation. Service très réactif. Grégory nous a très bien conseillé et a réalisé les mesures en temps record. Tout a été très vite pour la livraison et le technicien est aussi très efficace. Tout fonctionne parfaitement.

Je rajouterai un petit mot pour Gregory:
Merci pour tout, ton aide est précieuse pour les personnes en difficulté.

Bekaert José

Hello,
Als je dit leest, zoek niet verder meer, dat is de traplift.
Een zeer goede werkende traplift, men gebruikt zeer goede produkten, dat zie je onmiddellijk.
- De...
Hello,
Als je dit leest, zoek niet verder meer, dat is de traplift.
- De vertegenwoordiger: Een uitstekende persoon met vakkennis. Geeft uitleg tot in de puntjes. Wat je moet doen. Wanneer de plaatsing zal gebeuren, enz... je moet maar vragen stellen, hij zal ze beantwoorden.
- De technieker: Een zeer bekwame persoon, een met kennis van trapliften. De stukken die bij elkaar horen volgens planning, worden te samen gebracht. Dan pas worden de werken aan gevat.
- De firma: zeer klantvriendelijk.

Bekaert José

Beste José,
Hartelijk bedankt voor deze fijne beoordeling!

Elise Vranckx

Na de installation van mijn traplift ben ik een zeer tevreden klant. Ik verkreeg van Larry Moens een zeer goede uitleg! Kan het iedereen aanbevelen

Reactie TK Home Solutions BE NL:

Hartelijk bedankt voor deze fijne score.
We brengen Larry op de hoogte van dit mooie compliment!

Tk home Solutions

Was zeer goed en Larry Moens
Zeer goede vertegenwoordiger
Hele goede uitleg gekregen .

Beste,
Hartelijk bedankt voor deze fijne beoordeling.
We brengen Larry op de hoogte van dit mooie compliment!

De Wil Jozef

Een echte meevaller.
Steeds bereikbaar voor inlichtingen en met zeer vriendelijke antwoorden.
Vakkundig jaarlijks onderhoud.
Zeker aan te raden.

Beste,
Hartelijk bedankt voor deze fijne score.
We wensen u nog vele jaren genot van uw traplift.

Dilien Georges

Zeer tevreden. Top service. Zo kunnen we langer thuis wonen.

Beste,
Hartelijk bedankt voor deze fijne beoordeling.

BERRO

JJBEA81528479

Beste,
Hartelijk bedankt voor deze score.
Weet dat u ons steeds kunt contacteren indien u vragen of opmerkingen heeft. We zijn steeds voor u beschikbaar via het gratis nummer 0800 94 365....
Beste,
Hartelijk bedankt voor deze score.