8.9 /10

checkbox90% beveelt TK Home Solutions BE NL aan!

Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de technieker ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

Wostyn

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Beste, Hartelijk bedankt voor deze fijne beoordeling! Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Vyncke Odette

Wanneer ik een te hnieker vraag wordt dat vlug geregeld

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Beste mevrouw Vyncke, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Fijn te mogen lezen dat u tevreden bent van onze service. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

HELPERS GILBERT

heel goede service en zeer praktisch in gebruik

Vandamme Françoise

We zijn heel tevreden, mama gebruikt die nu telkens ze naar boven en naar beneden komt wat in het begin niet evident was .

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Beste mevrouw Vandamme, Hartelijk bedankt voor deze fijne beoordeling. Het doet ons veel plezier te mogen lezen dat uw mama terug makkelijk naar boven en beneden kan. Het mogen/kunnen helpen van onze klanten, daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. We wensen uw mama en u nog heel veel plezier met de traplift! Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Sierjacobs Hugo

De ervaring met TK Home Solutions is zeer goed. Een vlotte adviseur die U correct informeert over de traplift en een vakkundige en vriendelijke technieker die de plaatsing verzorgd zoals afgesproken in de offerte. Top !

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Beste meneer Sierjacobs, Hartelijk bedankt voor deze fijne beoordeling. Het doet ons plezier te mogen lezen dat u tevreden bent met uw installatie. We wensen u nog veel plezier van uw traplift. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

De Maertelaere - De Somer

zeer tevreden , vooral de adviseur dhr.Mano Volckeryck is perfekt en dit op alle vlakke ; opmaak offerte , opvolging tot installlatie , bij de installatie en na indienstname van onze traplift.

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Beste, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Dat doet ons plezier! Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

De Maertelaere -De Somer

vooral de adviseur Dhr . Mano Volckeryck is uitstekend , zowel in het begin bij opmaking van de offerte ; opvolging nadien ; bij de installatie en zelfs daarna altijd bereikbaar en steeds antwoord gekregen op mijn gestelde vragen .top.

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Beste, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! We bezorgen Mano zeker de complimenten. We wensen u nog veel plezier met uw traplift! Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Biddelo Janick

Heel correct op alle vlakken

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Beste, Hartelijk bedankt voor deze fijne beoordeling. Dat doet ons veel plezier. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Mevr. Hildegarde Claessens, weduwe Robert Palmans

Zeer goede ervaring. Had reeds TK traplift in gebruik bij mijn moeder. Perfecte service, nooit geen problemen. Heb dan ook geen ogenblik getwijfeld om TK Home Solutions opnieuw te contacteren voor een traplift in onze eigen woning.

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Beste mevrouw Claessens, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en score. We brengen Gregory op de hoogte dat u zeer tevreden bent over de service die hij geboden heeft. We wensen u nog heel veel plezier aan uw traplift. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Vansweevelt MAria / Rutten August

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

service( contract) is duur en waardeloos. Zolang alles werkt komen ze netjes jaarlijks een onderhoud doen, gevolgd door de gepeperde rekening. Maar als je in nood bent, wordt je in de steek gelaten. Mij moeder komt op 30/12 terug van een ziekenhuisopname en geraakt niet op haar slaapkamer. Jaarlijks verlof. we kunnen niet komen.

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Beste, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te lezen dat u een nare ervaring heeft gehad, onze oprechte excuses hiervoor. Op 2 januari is een technieker langsgekomen om het probleem op te lossen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 09 216 65 71. We helpen u graag verder. Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Fam Deliaert-Meirlaen

SterSterSterLege sterLege ster

We hebben de huislift nu 5jaar. Van in het begin problemen gehad met de software..veiligheidsdeuren die hun eigen leven leiden…. De lift gaat als je van gelijkvloers naar +1 wilt gaan soms naar +2 maar zonder de deuren te openen en gaat dan automatisch naar +1,een ommetje van de lift… De laatste weken gaat de lift naar +3 terwijl er geen derde verdieping is, gaat dan omlaag om weer omhoog te gaan naar +1 maar deuren openen zich niet,ook niet als je op de knop deuren openen duwt,ook geen reactie als mijn man buiten op de knop duwt….dus terug naar ander verdieping om zo toch naar +1 te geraken…. Als je lift afhankelijk bent is dit niet zo leuk meer….

TK HOME SOLUTIONS BE NL

Zeer goed

Antwoord TK Home Solutions BE NL

Beste, Hartelijk bedankt voor deze mooie score! Met vriendelijke groeten, TK Home Solutions

Viviane

Prima service!

Langeraert Maurice

Zeer tevreden

martin luca

we zijn zeer te vreden met onze traplift, zeker martine, zonder zou ze de trap niet op kunnen. Dank u wel tkh en zeker werner

Geantwoord op

TK Home Solutions BE NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TK Home Solutions BE NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 2 maart 2017

TK Home Solutions BE NL

Uw huis is uw thuis. U wilt er het liefst zo lang mogelijk wonen en genieten. Met de trapliften, huisliften en platformliften van TK Home Solutions kan dat. Een ervaren team van adviseurs en installateurs staat altijd voor u klaar. Ze wonen en zijn actief over het hele land en leveren werk op maat. Kortom, laat ons samen bouwen aan uw toekomst.

Buchtenstraat 9/302

B-9051 Gent

Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de technieker ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

Wostyn

Vyncke Odette