Wostyn
90% beveelt TK Home Solutions BE NL aan!
Wanneer ik een te hnieker vraag wordt dat vlug geregeld
heel goede service en zeer praktisch in gebruik
We zijn heel tevreden, mama gebruikt die nu telkens ze naar boven en naar beneden komt wat in het begin niet evident was .
De ervaring met TK Home Solutions is zeer goed. Een vlotte adviseur die U correct informeert over de traplift en een vakkundige en vriendelijke technieker die de plaatsing verzorgd zoals afgesproken in de offerte. Top !
zeer tevreden , vooral de adviseur dhr.Mano Volckeryck is perfekt en dit op alle vlakke ; opmaak offerte , opvolging tot installlatie , bij de installatie en na indienstname van onze traplift.
vooral de adviseur Dhr . Mano Volckeryck is uitstekend , zowel in het begin bij opmaking van de offerte ; opvolging nadien ; bij de installatie en zelfs daarna altijd bereikbaar en steeds antwoord gekregen op mijn gestelde vragen .top.
Heel correct op alle vlakken
Zeer goede ervaring. Had reeds TK traplift in gebruik bij mijn moeder. Perfecte service, nooit geen problemen. Heb dan ook geen ogenblik getwijfeld om TK Home Solutions opnieuw te contacteren voor een traplift in onze eigen woning.
service( contract) is duur en waardeloos. Zolang alles werkt komen ze netjes jaarlijks een onderhoud doen, gevolgd door de gepeperde rekening. Maar als je in nood bent, wordt je in de steek gelaten. Mij moeder komt op 30/12 terug van een ziekenhuisopname en geraakt niet op haar slaapkamer. Jaarlijks verlof. we kunnen niet komen.
We hebben de huislift nu 5jaar. Van in het begin problemen gehad met de software..veiligheidsdeuren die hun eigen leven leiden…. De lift gaat als je van gelijkvloers naar +1 wilt gaan soms naar +2 maar zonder de deuren te openen en gaat dan automatisch naar +1,een ommetje van de lift… De laatste weken gaat de lift naar +3 terwijl er geen derde verdieping is, gaat dan omlaag om weer omhoog te gaan naar +1 maar deuren openen zich niet,ook niet als je op de knop deuren openen duwt,ook geen reactie als mijn man buiten op de knop duwt….dus terug naar ander verdieping om zo toch naar +1 te geraken…. Als je lift afhankelijk bent is dit niet zo leuk meer….
Zeer goed
Prima service!
Zeer tevreden
we zijn zeer te vreden met onze traplift, zeker martine, zonder zou ze de trap niet op kunnen. Dank u wel tkh en zeker werner
TK Home Solutions BE NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TK Home Solutions BE NL heeft de volgende resultaten bereikt:
TK Home Solutions BE NL