Laure Maes
Heel vriendelijke vrouw bij de inschrijving. Renaat goede instructeur. Leert je veel bij!
- Afgenomen dienst
- /
Beste Rijschool
Na het afleggen van mijn theorie examen nam ik dadelijk met meerdere rijscholen contact op. Mijn zoon is ernstig ziek en ik moest dus zo snel mogelijk mijn voorlopig rijbewijs hebben om te kunnen pendelen naar het ziekenhuis waar hij soms lange perriode verblijft. Overal waren zeer lange wachttijden en ook het traject duurde zeer lang. De dame die de telefoon opnam bij de rijschool van Beveren was echter zeer begaan en ik mocht dadelijk komen. Er zat net een instructeur naast haar die graag wou helpen. Ik kan Renaat zeer warm aanbevelen om de 20 lesuren mee te volgen. Hij is een zeer zacht en aangenaam persoon waardoor je dadelijk op je gemak bent. Hij gaf zeer duidelijke en uitgebreid alles mee wat nodig is om de baan op te kunnen. Ook alle manoeuvrs werden uitgebeeld met Matchbox autootjes en duidelijke schetsen. Hij nam me mee langs alle moeilijke plekken voor het examen en leerde me ook vertrouwen op mijn eigen kunnen. Hij was streng maar rechtvaardig met de nodige dosis humor. Dankbaar voor deze fijne ervaring!
ben reeds 3 dagen mijn auto kwijt die door u is weg getakeld
Onlangs volgde ik 20 uur rijles bij VAB en had het geluk les te krijgen van Luc. Naast de gezellige gesprekken, legde hij ook alles enorm duidelijk uit a.d.h.v. illustraties en filmpjes. Daarnaast was hij ook heel geduldig, wat ik enorm apprecieerde. Dankzij hem voel ik me zelfverzekerd achter het stuur. 10/10 zeker een aanrader!
Beste, Op 3 februari deed ik een beroep op jullie diensten omdat ik met mijn speedpedelec achteraan lek was gereden. De chauffeur melde mij reeds bij aankomst dat hij niet graag aan fietsen werkte. Na mijn band vervangen te hebben kreeg de chauffeur mijn wiel niet meer terug in mijn fiets, na veel wring en klop momenten slaagde hij er toch in om mijn wiel in de fiets te krijgen. Echter kon ik niet meer schakelen. Dag erna mijn leverancier gebeld om mijn fiets te komen herstellen, deze kwam terplaatse maar kon de fiets niet herstellen omdat het schakelsysteem verwrongen was en diende vervangen te worden. Mijn fiets werd verleden week opgehaald door de leverancier en die stuurde mij nu een offerte van 115,53€ voor de herstelling. Een herstelling die er moest komen dank zij de onkunde van jullie chauffeur. Wie betaald de rekening als jullie chauffeur meer brokken maken dan herstellen ? Vriendelijke groeten, Wim Callay
zeer goed
Super goede service gehad vandaag ...dikke dikke Dankuwel 😛
Top!
Erg dramatisch, de 2de lichte vracht gekocht, eigenlijk 2 maal belazerd, ik ben bedrogen en heb daar veel te veel voor betaald. Ik raad niemand aan om daar een voertuig te kopen.
Heel slecht ervaring met de lesgever van de vormingsmoment. Hij is mega onbleefd .
Peter is een super goede rijinstructeur. Hij heeft mijn zoon Dilen Dilvan zeer goed en veilig leren rijden. Ik raad hem aan iedereen aan. Hartelijk dank Peter!
Zondagvoormiddag pech op E40 richting Brussel, net voor de parking Groot-Bijgaarden. Vermogensverlies. Nog net op de parking geraakt. VAB gebeld. Na 55 minuten kwam pechverhelper Joeri ons helpen. Wagen naar garage gevoerd. Zeer vriendelijke man, die met kennis van zaken werkt. 10/10 voor zijn interventie.
Mijn zoon volgde 6u rijles (autorijbewijs B) bij Esmeralda van de VAB- rijschool in Stekene. Hij werd prima begeleid, kreeg goede tips en was dankzij de goede begeleiding reeds bij de eerste poging geslaagd op zijn praktijkexamen.
VAB verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VAB heeft de volgende resultaten bereikt:
Beste Rijschool