Zeer vlotte en vriendelijke service ! Goede uitleg en tips gekregen !👍😁
Arne De Middeleir
Ik heb mijn 20 uren gedaan bij Steven. En ik heb zeer tevreden. Hij legde alles goed uit en was zeer rustig. Zeker aan te raden!
Verbreyt
Voor het terugbrengen van de vervangauto heb ik telefonisch contact opgenomen en gezegd dag/uur/plaats dat ik de auto zou binnen brengen. Hij moest er vòòr 12:00 zijn. Doe hem nog naar de wasstraat,...Voor het terugbrengen van de vervangauto heb ik telefonisch contact opgenomen en gezegd dag/uur/plaats dat ik de auto zou binnen brengen. Hij moest er vòòr 12:00 zijn. Doe hem nog naar de wasstraat, laat hem vanbinnen reinigen. Ben vòòr 12:00 bij de garage, want die sluit voor middagpauze tussen 12-13:00. Hij wordt blijkbaar om 13:20 opgepikt. Krijg ik een rekening van bijna 80€, voor 1 dag extra gebruik van de wagen. Bij contact zeer arrogante en ongevoelige dame die enkel kan zeggen dat ik via de website melding had moeten maken. VAB was via het meldnummer op de hoogte en die zeiden dat het OK was. Tegen C. Verhelst valt geen woord begrip te verkrijgen, want dat ketst alleen maar af. Ik haal mijn verzekering weg en wil geen klant meer zijn. En nu zal ik nog Testaankoop verwittigen!
Van Gucht
Zwai
Noureddine
Ik heb 6 uur en examen gedaan met peter en hij heeft mijn fouten super makkelijk uitgelegd hoe ik ze kon verbeteren waardoor de examen foutloos ging. En de rijinstructeur was super tof en...Ik heb 6 uur en examen gedaan met peter en hij heeft mijn fouten super makkelijk uitgelegd hoe ik ze kon verbeteren waardoor de examen foutloos ging. En de rijinstructeur was super tof en vriendelijk.
Geert Asselman
Volg hier geen les. Ze plannen verkeerde voertuigen in en laten je er nog voor betalen. Ook is de communicatie zeer slecht.
Yuwei
Never got the refund, they took my money and unreachable.
VAB Leuven
Renild in VAB Leuven is werkelijk een top-instructrice! Heel dankbaar voor haar geduld met en vertrouwen in mij. Op korte tijd heb ik uitstekend leren rijden. Dankuwel!
Antonio javier Morales
Geen goede ervaring.Drie uur dertig wachten voor fiets depanage
Ineke Bauwens
Zeer goede rijlessen met een rustige instructeur! Martin leerde me tijdens mijn 6u rijles de nodige vaardigheden voor het rijexamen. Er was ruimte voor plezier, maar ook de nodige focus was...Zeer goede rijlessen met een rustige instructeur! Martin leerde me tijdens mijn 6u rijles de nodige vaardigheden voor het rijexamen. Er was ruimte voor plezier, maar ook de nodige focus was aanwezig. Bedankt Martin voor de opbouwende en leerrijke feedback waardoor ik slaagde voor mijn rijexamen!