Zeer goede rijlessen met een rustige instructeur! Martin leerde me tijdens mijn 6u rijles de nodige vaardigheden voor het rijexamen. Er was ruimte voor plezier, maar ook de nodige focus was...Zeer goede rijlessen met een rustige instructeur! Martin leerde me tijdens mijn 6u rijles de nodige vaardigheden voor het rijexamen. Er was ruimte voor plezier, maar ook de nodige focus was aanwezig. Bedankt Martin voor de opbouwende en leerrijke feedback waardoor ik slaagde voor mijn rijexamen!
Ilyas
Uitzonderlijk goede communicatie! Mijn 6 uren en Praktijkexamen gaan afleggen met Adriaan vanuit Lochristi, en deze man heeft mij alles klaar en duidelijk gemaakt hoe, wat en waarvoor op te letten...Uitzonderlijk goede communicatie! Mijn 6 uren en Praktijkexamen gaan afleggen met Adriaan vanuit Lochristi, en deze man heeft mij alles klaar en duidelijk gemaakt hoe, wat en waarvoor op te letten in zulke kleine tijdspan! Als persoon ook aan te raden voor mensen met wat meer zenuwen, hij haalt ze er zo uit!
Lene
Ik heb 6u rijles gevolgd met Werner en dit was super fijn! Werner is een fantastische rij-instructeur met bakken geduld! Alles wordt duidelijk uitgelegd en iedere vraag wordt beantwoord.
Christophe Van Damme
Laten wagen ophalen, krijg die op TWEE plaatsen beschadigd terug, daar wordt niets over gezegd, ene schade wordt (na aandringen) vergoed, de andere gewoon niet (hoewel ze beiden "toevallig" op...Laten wagen ophalen, krijg die op TWEE plaatsen beschadigd terug, daar wordt niets over gezegd, ene schade wordt (na aandringen) vergoed, de andere gewoon niet (hoewel ze beiden "toevallig" op zelfde plaats zitten én tijdens de takeldienst zijn veroorzaakt)
Lore Van Tongerloo
Leerrijk
De Pauw Benoit
Uitstekende service
Paulien Lemmens
Rijlessen gevolgd bij Srecko Nicolas Z. in Sint-Truiden. Heel fijne, aangename lesgever. De lessen verliepen zeer vlot. Er werd voldoende geoefend binnen het examengebied. Manoeuvres werden...Rijlessen gevolgd bij Srecko Nicolas Z. in Sint-Truiden. Heel fijne, aangename lesgever. De lessen verliepen zeer vlot. Er werd voldoende geoefend binnen het examengebied. Manoeuvres werden duidelijk aangeleerd en vaak herhaald. Zeer tevreden!
Randstad
Ik heb al 3 keer VAB moeten laten komen door problemen met mijn auto en wil toch even een positieve feedback geven. Allemaal super vriendelijke mensen waarvoor niets te veel is. Geven uitleg, helpen...Ik heb al 3 keer VAB moeten laten komen door problemen met mijn auto en wil toch even een positieve feedback geven. Allemaal super vriendelijke mensen waarvoor niets te veel is. Geven uitleg, helpen mee nadenken en zijn super toegankelijk. Altijd met de smile. Chapeau! Zeer goede service!