Werner van Velde
Eigenaar Skichalets.nl
“Feedback company doet zijn naam eer aan, de terugkoppeling van “feedback” is zeer snel. Je wordt niet geheel ondergesneeuwd als aanbieder van een product of een dienst. Feedback Company denkt niet alleen maar aan de consument, maar ook aan de bedrijven.”
Bedrijfsnaam: Skichalets.nl
Aantal werknemers: 40
Klant sinds: 1-1-2014
Aantal reviews verzameld: 205
Score: 9.2/10
Over Skichalets.nl
Skichalets verhuurt skichalets in Frankrijk, Oostenrijk en Italië. In onze chalets wordt je helemaal in de watten gelegd. Je verblijft hier op basis van een all inclusive idee, maar dan kleinschalig. De Nederlandse chaletstaf zorgt voor alle maaltijden, bubbels en huisgemaakte hapjes inclusief, dagelijks voor je bereid in je eigen chalet. De openhaard staat aan wanneer je thuiskomt en ‘s avonds geniet je van een uitgebreid 3 gangen menu. Zo verzorgen wij sinds 1993 heerlijke skivakanties.
Wat is het doel van reviews verzamelen met Feedback Company
Wij vinden reviews écht van toegevoegde waarde, je kent waarschijnlijk Zoover wel. Feedback Company is hier echt een aanvulling op. Mensen kijken alvorens ze een vakantie boeken immers graag naar de recensies en willen er zeker van zijn dat de beleving die ze boeken het waard is. Er wordt soms ongezouten kritiek geuit, platvloers commentaar en onder de gordel. Het is natuurlijk een consumentenplatform en iedereen moet een waardeoordeel kunnen geven, maar Feedback Company filtert schuttingtaal. De consument heeft daardoor wat minder ‘Carte Blanche’, dat is iets wat wij als prettig ervaren. Feedback Company helpt me ook te reageren op mijn kritische beoordelingen.
Resultaten
De resultaten van onze website worden beheerd door een extern marketingbedrijf, zodat wij ons bezig kunnen houden met wat wij het liefste doen. Wanneer we een goede score hebben, en op dit moment is dat zo, geven we hier exposure aan op de website. Met verschillende marketingtools houden we in de gaten wat de kliks doen op onze advertenties met of zonder sterren. We hebben zeker gemerkt dat reviews een gunstige invloed hebben op onze kliks, en dat een zeer groot gedeelte van onze klanten ze lezen.
Zou je Feedback Company aanraden?
Ze reageren heel snel, ook wanneer er een mailtje wordt verstuurd vanuit onze klanten. Wanneer we een review binnen krijgen en deze staat ‘on-hold’ stuur ik een maitje en wordt er altijd goed en snel naar me teruggekoppeld. Het is geen logge organisatie en er zijn daarom korte lijntjes. Deze business case was bijvoorbeeld binnen één week geregeld toen ik hierom vroeg. Ik krijg gemakkelijk persoonlijk contact, zowel telefonisch als via mail. Ik kan altijd bellen en dingen worden snel en netjes opgelost. Het voelt voor mij als transparant, open, eerlijk en kordaat.