Financial Services Qualification System
FSQS-NL geregistreerd
Feedback Company staat officieel geregistreerd als leverancier binnen het Financial Services Qualification System Nederland (FSQS-NL). Dit certificaat bevestigt dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van risicobeheer en naleving van regelgeving, zoals gesteld door toonaangevende financiële instellingen. Onze FSQS-NL registratie onderstreept onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.
De FSQS-registratie (Financial Services Qualification System) is een gestandaardiseerd kwalificatiesysteem dat leveranciers helpt om in aanmerking te komen voor samenwerking met banken, verzekeraars en andere financiële instellingen. Dit systeem centraliseert essentiële informatie over leveranciers, waardoor financiële organisaties eenvoudiger aan compliance- en risicobeheerseisen kunnen voldoen en sneller gekwalificeerde partners kunnen vinden. De FSQS-registratie biedt leveranciers toegang tot nieuwe kansen in de financiële sector en zorgt ervoor dat zij voldoen aan de kwaliteits- en regelgevingseisen die in deze sector vereist zijn.