Het dieet is goed vol te houden omdat je naast de maaltijdvervangers in de avond nog wat mag eten. Het assortiment is uitgebreid, genoeg keuze voor iedereen. Mijn favoriet is de vanille shake en Shake N Go Chocolate. De Shake N Go vind ik ideaal voor onderweg bij uitstapjes. Mijn 1 op 1 begeleider (Danielle Regeer) heeft mij door dik en dun gesteund. Ze is super meegaand, ze denkt met je mee, geeft goede adviezen, luistert aandachtig naar je en ze is eerlijk en oprecht. Professionele begeleiding, klant vriendelijk en service gericht. Wanneer ik onverwachts mijn bestelling niet kon ophalen, was het nooit een probleem dat op een ander tijdstip iemand anders mijn bestelling kwam ophalen. Bij vragen kreeg ik altijd snel een reactie terug van haar. Ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan. Ze blijft je motiveren ook tijdens de feestdagen. Zo kregen wij in de december een leuk gevulde goodiebag mee bij onze bestelling. In de zomer kregen we ook een leuke koeltas, wat ik handig vond voor mijn Shake N Go producten. Ook de begeleiding van haar praktijkondersteuner heb ik als zeer prettig ervaren. In het voorjaar kom ik zeker weer bij Danielle terug, om samen de laatste kilos kwijt te raken. Ik voel me fit, energiek en een stuk gelukkiger! Zonder Danielle was dit mij niet gelukt. Bedankt voor alles, je bent een TOP coach!