Ruben H

Ervaring met bedrijf heb ik niet, want dit was de eerste keer. Maar mijn bestelling verliep vlot, maar zoals ik heb aangegeven moet het bedrijf voor kleine bestellingen andere verzendmogelijkheden introduceren. 6,75 betalen voor bijv. een claxonknopje en een sleutel is natuurlijk absurd. Het is dat ik het nodig had, maar de volgende keer kijk ik waarschijnlijk verder.

Producten die ik besteld had pasten ook wel in een bubbeltjes envelop. De doos was veel te groot. Hier heb ik €6,75 verzendkosten voor betaald en dat vond ik achteraf erg veel gezien het formaat en gewicht van mijn bestelling. Tip: Meer verzendmogelijkheden voor klanten dan alleen pakket à €6,75.

Reactie 50cc-Scooterparts.nl:

Geachte Ruben,
Aangezien wij geen tracking hebben bij het verzenden in een enveloppe hebben wij deze optie niet! Mocht de enveloppe op wat voor een manier zoek raken, kunnen wij niet aantonen dat wij het verzonden hebben en waar het eventueel bevind.
Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, wat in een enveloppe past, dan kan je ons mailen, maar dan is het risico voor vermissing van de klant.
Mvg,
50cc-scooterparts

Score voor 50cc-Scooterparts.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: