Schade gekregen door aanrijding aan achterzijde, na het opmaken van raport eerst bij wellcoll weert wezen informeren over de eventuele kosten en na overleg met de tegenpartij de schade gemeld bij de verzekering die vervolgens een expert stuurde, ook daar hebben ze goed aan mee gewerkt en ook aan de hand daarvan de repetitie ingepland en uitlaten voeren bij wellcoll weert. De schade is perfect gerepareerd de achterbumper en kentekenplaat zijn vervangen, met vier jaar garantie, dus ik kan niet anders zeggen dan dat het uitstekend is verlopen. De prijs kwaliteit verhouding vind ik niet verkeerd en de klant gerichtheid en vriendelijke ontvangst elke keer dat je terug komt zijn alleen maar plus punten. Al met al zeer te vrede mee, ze hebben mijn auto zelfs gepoetst niet dat het echt nodig was maar het is toch net even een stukje extra service. mijn auto ziet er weer zo goed als nieuw uit en zo rijd deze ook. Super blij mee!