Vriendelijk personeel, nette garage.
Onze schade(nieuw voorraam) helaas slecht gedaan hierdoor +-4 cm water in de auto. Na dit zelf bekeken te hebben bleek dit Inc de richting van het net geplaatste raam vandaan te komen waarop ik de schade hersteller heb gebeld. Deze schrokken er erg van en wilde de auto zsm bij hun binnen hebben staan zodat het ze zelf konden beoordelen en verhelpen want dit mocht absoluut niet gebeuren. Ze hebben de auto zelfs op mijn werk opgehaald en mij een leen auto gebracht. Het raam bleek niet goed gelijmd! De auto heeft er ongeveer een week gestaan om dit te verhelpen al die tijd hebben wij de leen auto kunnen gebruiken. Toen de auto helemaal klaar was is deze weer bij ons thuis omgewisseld, ondank dat dit natuurlijk niet hoort te gebeuren vinden wij dat dit zeer netjes is opgelost. Overal waar gewerkt word, worden wel eens fouten gemaakt. Ik vind het ook zeer netjes dat deze fout erkend word en er eerlijk over gesproken word, dit maak je tegenwoordig niet vaak meer mee. Kortom aanloop niet helemaal goed maar de afronding deste meer!

Score voor A.A.S. Schadeherstel: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
01 Evaluatie schadeherstel