De schade was in eerste instantie niet goed afgehandeld. Er bleek tijdens de reparatie in de eerste week na de schade nog niet naar de stuurinrichting gekeken te zijn, terwijl gemeld werd dat de auto gereed was. Ik had er wel melding van gemaakt en de auto was notabene middels de sleepdienst afgeleverd. Ik kon na het eerste ritje naar huis gelijk weer terug. Daarna heb ik de auto 10 dagen niet kunnen gebruiken.
In totaal is de auto 18 dagen voor herstel bij de garage geweest. Dat vink ik best wel lang. Omdat het herstelbedrijf geen dealer is van mijn auto (BMW) was kennelijk ook niet alle kennis aanwezig voor een betere check. op dit moment heb ik het gevoel dat de koplampen niet goed zijn afgesteld en het dimlicht te laag afgesteld staat. Hiervoor ga ik binnenkort naar mijn eigen dealer om ernaar te laten kijken. De kosten zijn dan voor mij maar dat aanvaard ik maar.