Slecht komt afspraak niet na van voor 16:00 besteld volgende dag geleverd,! En dan je met de schade laten zitten gewoon schijt hebben ze eraan.!
Geen werk aannemen als het niet aan kunnen en geen landelijke reclame maken als ze niet kunnen leveren
Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:
Geachte heer van IJsseldijk,
Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Daarom hebben we vandaag (5-1-2023) telefonisch contact met u opgenomen.
U heeft op 3-1-2023 een container bij ons besteld om deze op 04-01-2023 in Oosterhout te plaatsen. Bestellingen vóór 16.00 uur is de volgende dag plaatsen (binnen onze regio doen we zelf en buiten de regio besteden we uit). De order hebben wij direct doorgestuurd en de volgende dag bericht ontvangen dat deze container niet op de gewenste dag geplaats kan worden. We hebben direct contact met u gezocht maar helaas geen gehoor gekregen daarom u per mail op de hoogte gebracht. U belde ons naar aanleiding van de mail terug en was het hier niet mee eens en heeft de verbinding verbroken. We hebben contact opgenomen met onze uitbesteder om de container alsnog op de gewenste dag te kunnen plaatsen.
Vervolgens hebben we u meerdere keren gesproken om uitleg te geven waarbij u meerdere keren de verbinding heeft verbroken. We hebben voor u ons uiterste best gedaan om de container alsnog geplaatst te krijgen en dat is om 13:45 uur ook gebeurt.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Afvalcontainers Rijnmond