A van Herwaarden

In de bestelling 1 pot olijven kapot en lekte op de vloer,ik kreeg het gevoel dat het voor de verantwoordelijke een smoesje was.ik heb na aandringen een mail gehad om foto te maken vd de lekkage dus doos en kapotte glazen pot.

we hebben het samen kunnen oplossen ,ik kreeg vrij snel een nieuwe pot olijven

het verbeteren ligt aan het inpakken. de potten (4) lagen gestapeld en los in de doos,de flessen waren wel omhuld, daar was niets mis mee.

Reactie aHealthylife:

Hoi A. van Herwaarden, wat vervelend dat je het zo ervaarde! Dat was niet de bedoeling en naar ons idee verliep het ook anders.
Toen je de klacht bij ons meldde hebben we snel teruggemaild en om een foto gevraagd van hoe je het hebt ontvangen. Dat is voor ons heel handig om te krijgen want dan kunnen we zien hoe het bij je binnen kwam, het beter inpakken van pakketten overleggen in ons magazijn, kosten verhalen op de post en ook met de leverancier overleggen voor betere verpakkingen.
Je gaf aan geen foto te hebben, en toen hebben we je op goed vertrouwen gelijk een nieuw potje olijven toegestuurd. Je gaf aan dat je dat ook een goede oplossing vond.
Nu hebben dan daarna deze review ontvangen en vinden het jammer dat je het toch nog zo slecht hebt ervaren. We hebben ook per mail opnieuw contact met je gezocht om nog wat voor je te kunnen doen, maar hebben daar geen reactie op gehad.
Al met al horen we het dus heel graag als we verder nog iets voor je kunnen doen!
Team aHealthyLife

Score voor aHealthylife: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: olijven en olijfolie