Ik heb een clip-in pony besteld van mensenhaar. Dit deed ik in de donkerste kleur net als ik altijd mijn haar koop. Zodat ik het zelf kan bleken en het perfect matcht met mijn eigen haar. Echter is dit haar NIET TE BLEKEN!! Ik heb geen idee wat het is maar het is geen mensenhaar. Ik gebruik altijd dezelfde producten en dit is nog nooit gebeurd. Zonde van mijn geld dus want nu kan ik
Het niet gebruiken!!!! LET OP: GEEN ECHT HAAR DUS!
Omschrijving aanpassen. Als je "echt haar" verkoopt en het niet te bleken is, is het dus geen echt haar of er is iets anders mee gebeurd. Dat dit er niet bij staat is gebrek aan uitleg en daarom heb ik nu iets gekocht bij jullie waar ik niks aan heb
Reactie Alleenhaar.nl:
Beste klant, Wij adviseren nooit om van donker naar licht te verven. Dit, omdat de kwaliteit aangetast kan worden. Daarnaast is het product niet Remy gesorteerd zoals de webshop aangeeft. Dit is niet de beste kwaliteit haar. Echter is alles wat wij verkopen 100% echt human hair, tenzij anders aangegeven.
De Clip-in Pony is ook voor af en toe gebruik. In uw geval had u beter een lichtere kleur kunnen nemen in plaats van het te verven. Alle informatie over onze producten betreffende verven/kleuren kwaliteiten kunt u op onze webshop terugvinden. Mocht u ergens niet uitkomen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Mvg AlleenHaar