Het haar zit aan twee hele lange strengen en er zit niks bij om het in je haar te bevestigen geen ringetjes geen tangetje helemaal niks geen beschrijving hoe je het moet doen nu heb ik een doosje met haar liggen waar ik niks mee kan weg gegooid geld geweest ik heb jullie 4 keer geprobeerd te bellen maar geen gehoor
Meer info op je site zetten over de producten en de kleuren om dit soort problemen te verkomen en berijkbaar zijn
Reactie Alleenhaar.nl:
Beste heer/mevrouw, U kunt op de productpagina waar u de hairweave heeft besteld een uitgebreide omschrijving vinden van het haar onder 'Lees Meer over de verschillende soorten weave' . De kleurenkaart vindt u ook onderaan de beschrijving van het product.
Daarnaast is het aan u hoe u het haar wilt laten bevestigen. Dit kan bijvoorbeeld met draad, vlechten of microringen. Als u dit bijvoorbeeld met microringen wilt doen kunt u ook de producten hiervoor vinden in de webshop onder 'Accessoires'. Een video over hoe weave kan worden geplaatst vindt u onderaan de productfoto waar u het product heeft besteld. Op de website geven wij aan dat wij ivm de verhuizing tijdelijk slecht bereikbaar waren, dit klopt. Onze excuses voor dit ongemak. Mocht u vragen hebben horen we het graag! Groetjes, AlleenHaar