Amanda Kemp

Ik heb 25 euro meer betaald voor spoedverzending, dit zou betekenen dat ik de volgende dag het haar voor 10 uur zou hebben. De volgende dag was het niet gekomen en heb ik gebeld, toen werd mij verteld dat mijn bestelling niet met spoed was verzonden maar nog wel die dag aan zou komen. Inmiddels is het al de volgende dag en is het nog steeds niet aangekomen. Ook wordt ik als ik conctact probeer op te nemen gewoon genegeerd en worden mijn vragen over wanneer mijn bestelling dan wel komt en wanneer ik mijn geld terugkrijg genegeerd. Slechtste service ooit.

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste dhr/mvr, het klopt inderdaad dat deze over het hoofd was gezien door ons. Daarvoor onze excuses. Wegens de drukte wordt ook bij ons wel eens een fout gemaakt. Wij hebben dezelfde dag dat u dit bij ons aangaf het teveel betaalde bedrag direct naar u overgemaakt en hebben wij dit ook naar u terug gecommuniceerd. Wanneer u vragen heeft kunt u ons het beste benaderen via ons kantoornummer. Wanneer u belt naar ons whatsapp nummer wordt dit helaas niet beantwoordt. Met vriendelijke groet, Team AlleenHaar.

Score voor Alleenhaar.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Peruvian hair