Al jaren ben ik trouwe klant van alleenhaar.nl, en ik ben dan ook tot op heden ten allen tijden tevreden geweest met product/levering.

Ik bestelde altijd dezelfde extensions, en dat al enkele jaren achter elkaar.

Helaas was mijn laatste bestelling meer dan teleurstellend.
Normaal gesproken kan ik het haar (met de juiste verzorging) langere tijd dragen.
Dit keer bleek dat anders. Na niet eens 2 maanden was er niks meer over van mijn extensions dan een zeer droog bosje strooi.
Wat ik ook probeerde met maskers, conditioners, etc. Ik kreeg de extensions niet meer goed.

Ik besloot om een mail te sturen met mijn verhaal, en of er eventueel naar een oplossing kan worden gekeken.
Na enkele dagen kreeg ik een reactie met niks anders dan onnodige excuses met o.a. Dat het haar werd aangetast door het weer, dat ik het volgens hun niet langer kon dragen dan 2 maanden, en dat ik eens moest kijken naar andere merk extensions.
ALLES BEHALVE EEN EXCUUS OF OPLOSSING!!!

kom dan op zijn minst aan met een kleine korting op mijn volgende bestelling! Ik ben al jaren een trouwe klant, en nooit eerder heb ik een klacht ingediend.

Ook heb ik aangegeven dat dit wellicht een productie fout is? (Ja.. ook dat kan eens gebeuren toch?). Maar de klant de schuld geven dat het product niet is zoals het hoort te zijn?!

Nee. Ik ben zeker geen klant meer. Wat een uitermate slechte klantenservice! Bah!

probeer de klachten van de klant serieus te nemen, en niet de klant de schuld te geven.

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste klant,
Jammer van uw reactie.
Wij hebben u op geen enkele manier de schuld gegeven dat het haar volgens u minder aan kwaliteit is. Wij hebben u slechts erop attent gemaakt dat het gekozen product Absolute Fabulous een maximale draagtijd heeft van 2 a 3 maanden. Langer dan dit kan het haar niet meegaan, daar is het ook niet voor bedoeld. Wilt u langere draagtijd, dan kunt u kiezen voor de Fantasy Weave. Deze heeft een dubbele draagtijd. Daarnaast hebben we u redenen gegeven wat de draagtijd zou kunnen beïnvloeden, zoals weersomstandigheden. We hebben dit niet verwoord als exacte oorzaak. Indien u in aanmerking wilt komen voor de garantie , hoort het klachthaar binnen één maand na aankoopdatum naar ons retour te zijn gestuurd. Deze tijd is helaas verstreken. Om die reden kunnen we helaas niets voor u betekenen. Nogmaals onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, AlleenHaar

Score voor Alleenhaar.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Extensions