Redelijk eenvoudig om op de site te bestellen. Helaas was een deel van de bestelling niet op voorraad. Op de site was aangegeven dat het 2 tot 5 dagen zou duren. Het was mooi geweest als er een (geautomatiseerde) email zou worden verstuurd a) dat er een verwachte levertijd was van x dagen; b) zodra het onderdeel weer in voorraad was een notificatie daarvan; c) van een tracking code van de post/pakket verhandelaar zodat je de zending kunt volgen.
Wel tevreden met de levering en de producten. Ze waren netjes in een doosje, gerold in luchtbubbel plastic verpakt. Het gaf een goed verzorgde indruk.
Het zou mooi zijn een email te ontvangen zodra de bestelling opgestuurd wordt. Helemaal mooi als daarin de tracking code van de post/pakket dienst vermeld staat.
Reactie Antratek Electronics:
Beste heer van Oirschot,
Allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van uw feedback.
In de bestelbevestiging welke u van ons ontvangen heeft wordt als levertijd 2 tot 5 dagen aangegeven. Onze excuses dat de levertijd uiteindelijk 2 dagen langer was, u had hiervan inderdaad op hoogte gesteld moeten worden.
Wij zullen uw tip voor de notificatie wanneer een artikel voorradig is meenemen en kijken of we dit kunnen integreren in onze webshop.
Normaliter wordt er een e-mail verstuurd vanuit onze vervoerder met hierin de gegevens (inclusief track & trace nummer) over uw zending. Deze mail zou automatisch verzonden moeten worden zodra uw order verstuurd is, hier is duidelijk iets mis gegaan, omdat u de mail niet heeft ontvangen.
Wij geven dit door aan onze vervoerder zodat zij intern kunnen kijken waarom de mail niet naar u is verstuurd.
Nogmaals bedankt voor uw feedback.
Antratek Electronics