Rick

Persoonlijk contact was niet nodig door de overzichtelijke site, maar ik heb mijn bestelling met een of twee werkdagen tussen plaatsen en ontvangen van het keurig ingepakt pakketje als prettig ervaren.

De voorraadstatus kunnen zien is heel prettig, datasheets of andere toelichting zijn altijd duidelijk vindbaar. Verder is het assortiment zowel voor Nederlandse als internationale? begrippen prima, zonder dat het onoverzichtelijk wordt.

Al snap ik het, het is wat discutabel om bij een artikel van bijv. Sparkfun naar de website van de oorspronkelijke fabrikant te wijzen voor documentatie. Ik heb dat in ieder geval bij de diverse atmel-bordjes gemerkt. Nu werkt dat best, maar zeker bij printjes die niet zo vanzelfsprekend of bekend zijn zou ik een pdf of hardcopy (nou ja... Ik hou het op pdf) spec/informatiesheet waar ook de wat meer algemene informatie bij zit op prijs stellen.

Welke verzendmethode heeft u gekozen?

DPD

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

Pakket was bij de buren achtergelaten, de bezorging heb ik dus niet meegekregen. Wel een briefje in de bus en voor mij ook geen verrassing omdat de tracking code bijna van uur tot uur de plaats van die bus kan laten weten. Wat mij betreft een prima keuze.

Score voor Antratek.nl: 4/5
Beveelt u Antratek Electronics aan Ja