Zeer slecht. Dag van te voren gebeld of oa het onderhoudsboekje en historie aanwezig was. Antwoord was bevestigend. Dus de volgende dag 90 km enkele reis op weg naar Kessel. Wat blijkt, het onderhoudsboekje was niet bijgehouden, geen stempel te bespeuren. Maar nog erger, het boekje hoorde niet bij de desbetreffende auto. De AR mito waarvoor ik kwam kijken had een ander kenteken dan het kenteken welke in het boekje vermeld stond. Een proefrit kon ineens ook niet meer nadat ik kenbaar had gemaakt dat dit niet netjes was. Auto bleek trouwens te zijn ingekocht van een verhuurbedrijf. Oftewel honderden verschillende bestuurders wat niet bevordelijk is voor de auto. 2 uur voor niets in de auto. BEDANKT !!
Geen !
Reactie Auto-roelofs.nl:
Geachte heer van der Doelen,
Onze welgemeende excuses voor het feit dat het onderhoudsboekje dat bij deze auto aanwezig was niet het boekje is dat bij de auto hoort. Dit is ons pas opgevallen nadat u ons erop heeft geattendeerd. De informatie die we u telefonisch hebben gegeven bleek dus onjuist. We hebben u echter niet doorgegeven dat de onderhoudshistorie aanwezig zou zijn. Helaas hebben we het juiste boekje en de onderhoudshistorie tot op heden niet weten te traceren. Onze leverancier heeft ons hier niet verder mee weten te helpen.
Het laten maken van een proefrit heeft voor ons als doel om tot een koopovereenkomst te komen. Aangezien u ons duidelijk kenbaar heeft gemaakt dat u niet tot aankoop over zou gaan, had deze proefrit in onze ogen geen zin.
Deze auto is niet afkomstig van een verhuurmaatschappij. Kunt u aangeven waarop u dat baseert?
Wij willen u graag tegemoetkomen in de gemaakte reiskosten. Nogmaals onze excuses. Er was geen opzet in het spel.
Met vriendelijke groeten,
Lex Roelofs