Vriendelijk. Wel melde ik kleurverschil te zien op mijn gekochte auto, voordat de koop rond was!
Mij werd verteld dat dit komt door de ondergrond, namelijk kunststof/metaal.
Dat kan! Maar thuis stond de zon op alle metalen delen en schrok van kleurverschil (of `flip-flop`), paars, langs zwart!
Linker voorscherm en portier zijn overgespoten, wat niet erg is, maar zit behoorlijk kleurverschil in, dat je ziet als zon er op staat. Ik denk dat dit wel bekent was!
Reactie Auto-roelofs.nl:
Goedemorgen Jurn,
Het is mij niet opgevallen dat er delen van de auto gespoten zijn. Waarschijnlijk is de reden hiervan dat de kleur van de auto, zwart met een paarse schijn, heel anders over komt als de zon er op staat dan bij donker weer. Pas bij feller licht is de paarse schijn zichtbaar.
Ik heb inderdaad aangegeven dat het kleurverschil waarschijnlijk te wijten zou zijn aan het verschil van ondergrond tussen de bumper en het spatbord. Een kunstof ondergrond (bumper) die grenst aan metaal (spatbord). Dit blijkt dus niet de enige reden voor het kleurverschil te zijn. Mijn excuses hiervoor.
Indien het kleurverschil je erg stoort, ben ik bereid de auto binnen 5 dagen voor het volledige aankoopbedrag terug te kopen.
Met vriendelijke groeten,
Lex Roelofs