Met name de communicatie was niet zoals ik gewend ben van Wibu. Ik ben vooraf bewust langsgegaan voor schade beoordeling omdat ik er geen geld aan kwijt wilde zijn (waarborgfonds zaak). Dit zou geen probleem zijn. Voor de dag van herstel kreeg ik 2 herinneringen: blijkbaar ook van een schade expert? Prima. Op de dag van herstel bleek dat ik mijn auto niet aan het eind van de dag terug zou hebben. Drukte en personeelstekort. Ai. Klanten en dus directe inkomsten heb ik verzet. Halverwege de dag word ik gebeld dat ik toch een deel van de kosten moet betalen omdat ik anders "beter zou worden" van het herstel. Hier was ik niet bij mee. Ik heb het tijdens 2 telefoontjes aangegeven (ook tijdens het telefoontje dat de auto klaar was, een dag later). Bij afhalen kon er iemand meer uitleg geven. Want word ik beter van een extra dag inkomsten mislopen of een nieuwe bumper waarvan ik niet weet of het een A of B merk is? Weinig tot geen uitleg bij het ophalen gehad en eerlijk gezegd geen zin meer om het opnieuw aan te kaarten. "Hij staat daar." Heb zelf een rondje om de auto gelopen. Het herstel ziet er in mijn (leken)ogen heel goed uit. Plus de auto was helemaal schoon en glimmend. Die laatste zaken waren wel zoals ik van Wibu gewend ben. Ik denk echt met een wat betere planning en vooral communicatie zou het allemaal een stuk prettiger geweest zijn.