Al decennialang klant bij dit autobedrijf, ditmaal een auto door hen laten opzoeken.
De auto van mijn wensen doorgegeven, dit is zeer vlot en adequaat opgepakt.
De prijzen bleken in Duitsland een stuk gunstiger, derhalve heb ik gebruikt gemaakt van hun importservice.
Binnen 1 week de juiste gevonden:
een VW Touareg van nog geen jaar oud met slechts 15.000 km voorzien van vrijwel alle opties met een volledige historie ter inzage.
Niet van nieuw te onderscheiden met fabrieksgarantie en een korting van maar liefst € 40.000,- op de nieuwprijs.
Na legio foto’s en informatie te hebben ontvangen en akkoord te hebben gegeven beviel mij de daaropvolgende werkwijze uitstekend:
De auto werd eerst (op locatie!!) nog eens extra gecontroleerd (en goed bevonden) door een monteur van Auto Siero, welke vervolgens ook het transport regelde.
Het volledige importtraject is verzorgd door hen, dus van aanschaf tot Nederlands kenteken en geen risico met (te veel betalen van) BPM.
Zelf totaal geen zorgen of werk van gehad, alleen de auto betalen en wat geduld hebben.
Intussen goed op de hoogte gehouden.
Kortom, wederom goed geslaagd: vertrouwd, professioneel en persoonlijke begeleiding van begin tot eind.
En de auto.. Hij rijdt geweldig! We zijn het weekend naar Parijs geweest en je hoeft de rem en het gaspedaal eigenlijk niet aan te raken!
Merk:
Volkswagen