Belachelijk bedrijf. Heb een contactslot gekocht, deze is na amper een jaar stuk gegaan. Elektrische gedeelte was stukDaar een gedeelte geld van terug gehad (enige positieve Van het bedrijf). Dus na deze snelle oplossing van deze bedrijf, besloten een nieuwe contactslot te bestellen bij hun. Deze ging na een maand stuk!! Slotmechanisme aan de binnenkant stuk waardoor sleutel niet meer uit contact kon. Weer hun 2x gemaild en eindelijk na lange tijd een mail terug gekregen en nu zeggen ze dat wij geen geld terug konden krijgen en geen garantie omdat het onwaarschijnlijk is dat het aan het product zelf ligt, want deze is een OEM product!! En dat het zelf verkeerd hebben gemonteert. Na nogmaals een mail terug gestuurt, totaal geen reactie hierop!! Wat kan je verkeert gemonteert hebben als de binnenwerk van het contactslot niks meer doet of blokkeert?? Slecht hoor dit op je klant af te schuiven dat hun wat verkeerds hebben gedaan en dat het niet aan het product ligt!!! En daarna gewoon niks van je laten horen. Lekker makkelijk geld verdienen zo!! Slechte afhandeling van mijn klacht. Nemen je klacht niet serieus. Gaan niet eens in op onze verzoek om in onderzoek te gaan met deze contactsloten mey mankementen. Wilde ze opsturen zodat ze het zelf kunnen bekijken dat deze contactslot qua qualiteit slecht is, maar geen reactie meer!!! Nooit meer hier wat bestellen.

Merk, model en bouwjaar van de auto

Citroen saxo 1999

Reactie Autosleutels.info:

Wij hebben u uit eigen iniatief 50 % korting gegeven op een vervangend slot nadat de 1e na ruim 1 jaar kapot ging. Hierna ging het vervangende slot na 2 maanden kapot. Dit kan geen toeval meer zijn en wij denken dat het iets maken heeft met uw deskundigheid en of technische staat van uw auto. groet Wilco

Score voor Autosleutels.info: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: