Birgitta de koning

Dit was de laatste keer dat ik bij Babor webshop iets heb besteld. Bij de levering van de bestelde producten was helaas geen gevolg gegeven aan mijn verzoek van specifieke proefjes. Toen ik hierover belde werd ik onvriendelijk, arrogant en afwijzend te woord gestaan. Kortom een after sales service die het predicaat bedroevend slecht verdiend.

De producten zijn prima

Reactie BABOR schoonheidsinstituut.nl:

Beste Birgitta de Koning,
Wij nemen graag die extra stap voor onze klanten en hebben u dat laten zien toen wij u enkele maanden geleden, na een gesprek met één van onze Productspecialisten, een selectie van onze proefverpakkingen toegezonden.
Maar bij uw laatste bestelling vroeg u om proefjes waar geen proefverpakkingen van bestaan: u vroeg ons:
Gaarne proefjes van Serum Poundation 01 Ivory, 02 Natural, 03 Allround, De Luxe: 01 Ivory, 02 Natural; Skin glow: 01 Ivory Light, 02 Sun Light
Zéér helaas bestaan van deze producten geen proefverpakkingen. Onze klantenservice heeft u toen geadviseerd een BABOR schoonheidsspecialist bij u in de buurt te bezoeken.
Ik begrijp van u dat u dat advies niet had verwacht. Maar zij kan u echt het allerbeste adviseren op het gebied van BABOR AGE-ID foundations.
U bent nog steeds welkom, als het binnen onze mogelijkheden ligt helpen wij u echt heel graag.
Groetjes,
Team BABORwebshop

Score voor BABORwebshop schoonheidsinstituut.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: