Judgement Day - (124 m2 60x60 tegels)
Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
We zijn eerst "her en der" wat bedrijven langs gegaan om de ideale tegel uit te zoeken. Het is toch wel prettig om te zien waar je voorkeur naar uit gaat en om te zien wat de kwaliteit is van de tegels.
Na de (voor ons) perfecte tegel te hebben uitgekozen, zijn we op internet gaan kijken waar deze te bestellen zijn en niet onbelangrijk wat deze vervolgens kost.
Na veel prijsvergelijk en offertes opvragen bij verschillende bedrijven, zowel regionaal als via internet, kwamen we bij Bestratingsmarkt.com de beste combinatie tegen. Scherpe prijzen en goede reviews en zeer belangrijk voor ons, snelle en betrouwbare levertijden.
Via de website gekeken hoe het bestelproces verloopt en wat we kunnen verwachten. Hier staat eigenlijk alle informatie waardoor we precies wisten wat ons te wachten staat.
Na besteld te hebben, keurig op de hoogte gesteld en hierbij werd nogmaals aangegeven dat het tot 5 werkdagen kan duren voor de stenen door de fabriek uitgeleverd worden.
Aangezien we wat krap zaten in tijd, toch nog maar even een belletje om zeker te weten dat de stenen op tijd waren.
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers en gerust gesteld dat de stenen netjes volgens planning geleverd werden.
De dag vóór levering hebben we nog een bevestiging gehad dat de volgende dag de stenen geleverd worden.
Op de dag zelf zijn we gebeld door de chauffeur met de vermelding dat hij ongeveer nog een half uurtje bij ons vandaan is.
Stenen zijn vervolgens in overleg met ons neergezet waarmee het bestelproces was afgerond.
Als ik terugkijk op deze bestelling, service en levering kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn.