Prima alles wat ik bestel is in een of twee dagen bij mij thuis.
Reactie Bhvtotaal.nl:
Dank u voor uw feedback! Het is mogelijk om zogenaamde "Bekende adressen" te gebruiken zonder deze bij elke bestelling opnieuw op te geven. Hieronder volgt een korte uitleg.
1) U shopt uw bestelling bij elkaar, en klikt vanuit de winkelwagen op "Bestellen" (of u gebruikt de groene knop "Bestelling afronden", in de rechter balk;
2) Bij de eerste stap in het bestelproces ("Bestellen") ziet u bovenaan een kader "Klantgegevens". Als u al bent ingelogd, ziet u daar uw eigen email-adres staan. Bent u nog niet ingelogd, dan ziet u in dat kader de tekst "Voer een geldig email-adres in voor deze bestelling of klik hier om in te loggen met een bestaande account." Als u inlogt via de link "klik hier", komt u terug op de bestelpagina en ziet u nu wel uw eigen email-adres staan.
3) In de kaders "Aflever-adres" en "Factuur-adres" staat nu bovenaan een optie "Bekende adressen". Hierin zijn de adresgegevens opgenomen die bij eerdere bestellingen zijn gebruikt. Als u een bekend adres kiest, wordt deze automatisch ingevuld. U hoeft dan niet bij elke bestelling opnieuw het adres in te typen.
Wellicht bestelt u steeds als niet-ingelogde bezoeker. Omdat u een bekend email-adres invoert, wordt de bestelling wel aan uw bestaande account gekoppeld. U heeft dan echter niet het voordeel dat u een "Bekend adres" kunt kiezen. De crux zit hem er dus in dat u vóór of tijdens het bestelproces met uw account inlogt.
Hopelijk bent u hiermee geholpen! Als u hierover nog vragen heeft, dan horen wij dat graag!