Casper

De opleiding op zich is niks mis mee,

Het is natuurlijk een zelf studie alleen verschil van het les geven tussen de 2 verschillende instructeurs is enorm hoog.
Op donderdag hadden we Amy, Ze leggende alles leuk en actief uit. Maar de informatie die Chris ons vandaag gaf hadden we veel meer aan en veel fijner opbouwende kritiek.

Verbeter punten voor Amy als je een vraag stelt en iemand geeft een verkeerd antwoord geef dit niet aan met een geluidje dat het verkeerd is maar wacht op meer antwoorden, Ik zelf heb daar geen probleem mee maar ik vernam van sommige andere kandidaten dat ze dit niet zo fijn vonden.
Minder op je telefoon en meer letten op wat de kandidaten deden. Toen een 2de instructeur er bij kwam was ze gelijk anders.

Geef wat meer persoonlijke tips voor wat je beter kan doen wat meer 1 op 1 les. Voor de rest hartstikke aardig rustig.

Chris deed het perfect fijne instructeur je merkt echt dat die heel veel ervaring heeft en die goed kan toepassen.
Neemt goed te tijd met goede tips wat je beter kan doen.

Miss een tip voor blom zelf, Wat kleinere groepen je hebt vaak dat je staat te wachten tot een kandidaat voor je bezig is waardoor het niet veilig is om er langs te komen

Zet wat meer volle pallets neer en wat meer variatie van verschillende types, De IBC zijn natuurlijk leeg maar dit is natuurlijk veel makkelijker dan waneer een IBC half vol/ Vol is. In de examen hal heb ik amper de rem hoeven gebruiken.

Voor de rest ging het goed.

Prettige weekend nog,)

Casper

Score voor BLOM opleidingen: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
2-daagse Heftruckopleiding (beginner)