Bij de Victron laders is het gebruik van een app tegenwoordig "heel gewoon". Ik vind dat de informatie over de systeemeisen van de app's verbeterd kan worden. Ik heb de vraag via de play store van Google ook teruggelegd bij Victron die daar de eerste verantwoordelijkheid heeft maar wellicht kunnen jullie hier iets mee.
Ter informatie wat ik op 20 november in mijn review van Victron Connect heb gezet:
"Werkt op geen van mijn devices Op mijn tablet (Android 5.0.2) draait het wel maar lukt het verbinden niet, ik krijg geen pop-up om de pairingcode in te voeren. Op mijn HTC (4.2.2) draait het ook en lukt het verbinden ook niet, de app wil toegang tot 'het USB-apparaat' en blijft daar maar om vragen. Schijnt er aan te liggen dat 4.2 Bluetooth niet op de manier ondersteunt die de app wil gebruiken. Andere smartphone gekocht (4.4.2) maar is niet compatibel met deze versie vd app. Help, op welke Android versies werkt de app wel??"
Ik heb er nog geen reactie op ontvangen.
Reactie Bluepowershop.nl:
Beste Aad,
Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback en aanbeveling!
Vervelend dat het nog niet is gelukt om de communicatie met de Victron Connect App tot stand te brengen.
Eén van onze medewerkers zal u via de e-mail verder proberen te helpen.
Daarnaast zullen wij de R&D afdeling bij Victron Energy attent maken op uw reactie via de Play Store. Zij beheren de online helpdesk.
Wij zien u graag terug in onze webshop!