M.R.Wels

Ik wil uw mailadres en verder niets, maar je komt nergens in, ja met allerlei bewerkingen. Ik heb daar geen zin in.

Er moet gereorganiseerd worden. De baliemedewerkers moeten meer in vakken werken. De één ontvangt, de andere geeft het medicijn door zodat het gereed gemaakt kan en worden. Zij die het gereed maakt roept het om en geeft het af aan de cliënt. Degene die de recepten in ontvangst neemt en dezen doorgeeft, pakt ook bij bv de volgende klant de klaarliggende medicijn. Het zal piek uren, daarna, kan het weer zo als het gewoon gaat. U moet zich aanpassen aan de situatie. Een beter verdeling van de taken zou erg gewaardeerd worden, door veel klanten. (gewoon uitproberen, komt vanzelf een goed resultaat uit.

Reactie Boots apotheek:

Geachte heer Wels,
U kunt mailen naar klantenservice@nl.boots.com u mailt dan naar de klantenservice van de webshop. Graag in combinatie met de naam van de apotheek zodat we het aan hun kunnen doorgeven. Op de pagina van uw lokale apotheek ziet u ook direct het e-mail adres van de betreffende apotheek zodat u deze rechtstreeks kunt benaderen. Deze vindt u hier https://nl.boots.com/stores/ Dank u wel.
Vriendelijke groeten, klantenservice Boots webshop

Score voor Boots apotheek: 3/5