2 X Radiatoren besteld, bij eerste levering desingradiator beschadigd, ze gingen op voorhand bellen, niemand gehoord... camerabeelden bevestigen dat 1 persoon de radiatoren moet uitladen, amai alle radiatoren in bestelwagen gegooid, met de schade die eruit voorkomt, bij het melden ervan waren blijkbaar de meldinguren verstreken.... en 1 man kan deze radiatoren niet vakkundig uitladen en wij kunnen niet tussenkomen????????Dit was hun uitleg Levering 2 , terug 1 radiator beschadigd/ kras mailen en mailen..... niemand antwoord nog op mijn mails de eeste mail na melding van schade en de doorgestuurde camerabeelden... Beste Geert,
Bedankt voor uw bericht! De chauffeur hoeft de radiator niet zo uit te laden indien er iemand aanwezig zoals vermeld in de levermails. Daarbuiten bevindt de schade zich aan de voorzijde en niet op de hoeken.
Wat vervelend dat de radiator schades heeft.
Wij hanteren een reclamatie tijd van 48 uur, zoals die vermeld staat in de algemene voorwaarden en online pakbonnen.
Helaas valt uw melding buiten de reclamatietijd, waardoor we dit niet kunnen melden bij het verzekerde transport.