Op een bestelling van 6 radiatoren, waar 5 beugelsets bij zouden moeten zitten ontbreken 2 beugelsets. Er wordt gewoon simpel gezegd dat ze wel zijn geleverd en dat het op de foto te zien is, maar op de foto is helemaal niet te zien dat alle beugels erbij zaten. Ook wordt gezegd dat het klopt dat je er minder ziet op de foto, want van 1 van de radiatoren zouden ze in de verpakking zitten. Nou van die ene radiator heb ik wel beugels, terwijl de verpakking nog niet eens geopend is. Op de leverbon worden ze niet apart vermeld, maar ze worden wel los geleverd. Daar verschuilen ze zich dus ook achter. Er was maar 1 oorzaak mogelijk, namelijk dat wij ze zijn kwijtgeraakt. Dat terwijl de doos niet is aangeraakt tot de installateur kwam. Kostprijs van 2 beugelsets is voor Bouwstation waarschijnlijk erg laag, dus ze hadden op een bestelling van ruim 1100 euro ook voor service en een tevreden klant kunnen kiezen. We hebben er al voor betaald, maar kopen ze nu maar opnieuw zelf bij een bouwhandel.