Collectie / Aanbod
Medewerkers
Klant is koningin

Ingrid

Super!

Ik ben bij meerdere bruidszaken geweest maar nergens hebben ze kunnen tippen aan aanpak van femweddingshop. Wat jullie echt onderscheid zijn een aantal punten. Jullie nemen alle tijd en maken het passen een feest. De winkel heeft een erg prettige sfeer waarbij ook de pasplekken heel prettig zijn ingedeeld voor de mensen die je hebt meegenomen. Wat ik heel fijn vond is dat iedere jurk die ik probeerde helemaal mooi werd aangedaan, compleet. Alle jurken zijn netjes dichtgemaakt, eventueel met een stukje stof er tussen, waardoor je een goed beeld kan krijgen van hoe de jurk zou moeten gaan zitten. Ik voelde me vanuit mijzelf af en toe wat bezwaard omdat ik niet heel snel kon kiezen maar vanuit Milou werd dit gevoel meteen ontkracht en zij heeft mij de ruimte gegeven die ik nodig had om met een overtuigend gevoel bij jullie terug te komen en om \'Yes to the dress\' te zeggen. Het is heel prettig dat jullie zo compleet werken, ook met schoenen en torselet. Ook is het heel prettig dat er foto\'s mochten worden gemaakt, daardoor heb ik vaak naar mijn mogelijke jurk(en) kunnen kijken en raakte ik overtuigd dat ik de juiste kom kiezen. Ik raad jullie zaak aan iedereen aan!

Nee, ik vind dat jullie het perfect doen!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Wat ontzettend leuk om te horen Ingrid. Ik begin er bijna een beetje van te blozen. Fijn dat je op deze manier bij ons jouw droom trouwjurk hebt gevonden!
Groetjes, Milou

Score voor Brides by Fem Bruidsmode: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: