Fam. Dierckx-Verbruggen

Jammer genoeg geen goede ervaring hier. Wij hebben op 22 augustus onze jacuzzi besteld. Er is ons toen verteld dat de levertijd opliep tot +-20weken door de drukte van corona. Wij begrepen dit volledig en gingen hier dan ook mee akkoord. Ondertussen zijn we 26 weken verder en wij hebben nog steeds geen jacuzzi. We hebben contact opgenomen en de 1ste maal zeiden ze ons dat we een week later mochten terug bellen want hij zou klaar staan maar ze hadden nog geen containernummer. Na een week terug gebeld en toen was hun uitleg dat het blijkbaar niet die van ons was die klaar stond maar van iemand anders. Nog eens 2 weken later opnieuw contact opgenomen en toen werden we afgescheept met de uitleg dat er niet genoeg containers zijn en dat ze ons niet meer kunnen zeggen. We kregen daarna ook nog eens een mailtje om ons "vriendelijk" te vragen om niet meer te bellen!!! Wij begrijpen ook wel dat het rare tijden zijn maar geef de klant aub niet het gevoel dat ze afgescheept worden en geef niet elke keer een andere uitleg.
Ons vertrouwen in deze firma is al helemaal weg voor we ons bad hebben. Jammer want om te verkopen zijn ze heel snel!

Reactie Bubbelkoning.nl:

Hallo Wendy
Bedankt voor uw feedback, ik begrijp jullie frustratie. Indien de spa speciaal besteld moet worden zit de levertijd ongeveer op 20 weken. In 95% van de gevallen lukt dit ook.
Gelukkig hebben we voor veel modellen alweer een goede voorraad. wellicht kan ik kijken of we een vergelijkbaar model kunnen leveren.
Kunt u mij een mail sturen met uw contact gegevens zodat ik kan kijken wat er mis gaat en om te kijken voor een goede oplossing.
met vriendelijke groet,
Michiel Broker