Aankoop gehele keuken + plaatsing voor in nieuwbouwhuis.
Kort:
Aanrader, Budgetplan heeft een geweldige keuken geplaatst bij ons voor zeer scherpe prijs!
Na meerdere (kleinere als grotere/dochter merken) keukenwinkels te hebben bezocht kwamen wij uit bij Budgetplan, na circa 10 maanden heb ik hier nog geen dag spijt van gehad.
Het gehele traject van orienterend tot plaatsing ging heel soepel, ze geven tips over bijvoorbeeld blad hoogte. De eerste prijs die ze geven was direct veel scherper dan de concurenten (appels met appels vergeleken overigens), hierdoor hebben we uiteindelijk een luxere keuken kunnen kopen! Het plaatsen werd gedaan door 2 top gasten en was in 1 dag gepiept.
Slot:
-Alle gesproken medewerkers zijn zeer vriendelijk en klantgericht, gaven duidelijk aan als ze dit liever wilde na vragen aan de juiste persoon en binnen welk tijdsbestek.
-Experts op gebied van keukens en bijbehorende apparaten.
-Verkopers laten zoveel mogelijk voor als nadelen zien, en drukken dit ook uit in de totaal prijs, je weet dus echt wat je koopt en waar de bedragen in zitten.
Sterke punten:
- Na orienterend gesprek, weet je de prijs. Je hoeft niet direct te tekenen, ze hebben bij mij niet gegooid met kortingen!
- Duidelijke prijzen
- Doen niet aan handje klap
- Wij hebben geen aanbetaling hoeven te doen, wel tekenen voor koop uiteindelijk. (je kan vervolgens nog dingen wijzigen)
- (nieuwbouw): Ze hebben mij bevestigd dat de betaling uit depot binnen was (extra en onverwachte service)
- Degene die kwam opmeten had verstand van zaken en was zeer netjes, (nieuwbouw): hij heeft zich netjes aangemeld bij uitvoerder om op te meten op de bouwplaats.
- Als ze de keuken plaatsen, sluiten ze deze ook bruikbaar aan. (lees: dit gebeur niet bij alle keuken leveranciers!!!!, dan heb je nog een loodgieter nodig er na)
Tips:
- Bel de klant misschien na een aantal maanden hoe het process is verlopen?
Verbeterpunten: geen.