Famju

Schaduwdoek laat nog veel licht door.

Beschrijf hier uw ervaring

Het schaduwdoek laat nog veel licht door, en dus warmte. Dit komt door het open weefsel. Dat vind ik niet duidelijk in de omschrijving staan.
Daarnaast is het weefsel van dichtbij erg duidelijk geweven plastic (maar wie kijkt er nou zo dichtbij)
Het bedrijf BuitenKado zelf heeft snelle levering en duidelijke instructies. Dat is verder prima.

Reactie Buitenkado.nl:

Bedankt voor je feedback. Dit doek is gemaakt van HDPE, een geweven kunststofvezel die speciaal geschikt is voor schaduwdoeken. Een schaduwdoek van HDPE is, zoals ook in de omschrijving staat, water-, lucht- en lichtdoorlatend. Ter verduidelijking hebben we op de productpagina ook een afbeelding staan van de fijnmazige structuur van het doek. Overigens zorgt de open structuur van het doek er voor dat het onder een doek van HDPE over het algemeen minder warm is dan onder een doek van bijvoorbeeld polyester, omdat de structuur luchtcirculatie mogelijk maakt.
Jammer om te horen dat dit je voor bestelling niet duidelijk was. Mocht je suggesties hebben over hoe we een en ander duidelijker zouden kunnen vermelden, dan horen we het graag.

Score voor Buitenkado.nl: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Schaduwdoek wit